Příspěvky uživatele - 36.55

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém s vyhazováním trávy benzínové sekačky Husqvarna R152 SVH BBC, 20.10.2008
zdravim. mam druhym rokem take svh 152 bbc a jsem s ni vcelku spokojen. jediny problem vidim s mokrou travou, ale te se vyhybam. na pozemku (cca 1500m2) je vytecna, ovladani je v pohode. s ucpavanim mam problem opravdu pouze tehdy, pokud se trava... celý příspěvek >
Benzínová sekačka Husqvarna R 152 SV, zkušenosti, 7.8.2007
Mám ji také a pro změnu také spokojenost ;). jenom si nejsem jist, zda je ten tunel výhoda, neboť mi připadá, že posečená tráva jde špatně skrz tunel do koše (ale to je věc názoru). Ale protože hlavně mulčuji, tak tento problém z větší čísti odpadá.... celý příspěvek >
Výběr kvalitní sekačky, 1.4.2007
mate pravdu v jednom a to ve veci poslani pripadne reklamace primo zz. pokud prodejce, u ktereho jste zbozi zakoupil zanikne, tak smulu nemate, nebot je prodejce povinnen urcit sveho nastupce, ktery tyto pripady resi. ale o to nejde. vsude se tady... celý příspěvek >
Sekačka s pojezdem, 2.2.2007
samozrejme ze vysku seceni ma max do 9,5 cm... ;). kazdopadne z meho pohledu neni moc na vyber, nebot ostatni nemaji vypinani noze
Sekačka s pojezdem, 2.2.2007
to je mi jasny. ale oproti stavajicimu stavu to bude dost pohoda... zahrada ma cca 80x25m +/-, vedle potoka (jeste je tam par listnacu, takze na podzim listi) a do lonskeho roku to byla trochu bazina, protoze se v ni drzela voda. takze loni probehlo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika