|
Příspěvky uživatele - 100.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Karavan nebo mobilheim?, 23.7.2010 Dobrý den, uvažuji koupit karavan nebo mobilheim na zahradu k víkendovému bydlení od jara do podzimu. Dovolí nám tam jen malilinkatou zděnou chatu, sousedé si postavili větší na černo. Není pod tím plechem v létě moc teplo? Lze ho vytopit?
Děkuji... celý příspěvek > |  | Blecha ze zahrady do bytu?, 8.7.2010 Asi jsou v trávě z myší. Můj táta šel do kurníku, kde léta slepice nejsou a chytil tam spoustu blech. Je to uzavřený cihlový domek, dostanou se tam jen myši. |  |
|  | Mravenci na zahrade, 8.7.2010 Také mám na zahradě hodně mravenců. Pod každým kamenem, pod každým drnem hlíny jsou. Drn vezmu za trávu nahoře a hodím do ohně po občasném opékání buřtů.Ve staré knize jsem vyčetla, že jim vadí vůně levandule. Vysázela jsem tedy levandule-fialové i... celý příspěvek > |  | Slimáci, 8.7.2010 Koukněte se na pár dní staré Události v regionech-Brno na stránkách ČT. Ve vesnici u Brna jeden pán použil biologický přípravek-nějaká voda, v které utopil nachytané slimáky a rozházel je po zahradě. Slimák je kanibal, sežral a umřel. V přípravku je... celý příspěvek > |  | Sousedka klepna, 13.12.2009 Já bych ji pozvala k sobě na návštěvu. Myslím, že ona by to uvítala-asi ji chybí společnost, taky bych se od ní něco dozvěděla a dobré vztahy se sousedy jsou k nezaplacení.
Jak se objeví nějaký soused i přes pár zahrad, hned na mě mává a volá,... celý příspěvek > |  | Foliovník - zkušenosti, 28.11.2009 Jak vyřešit foliovník na terase? Podklad je beton s odvodnovací dlažbou (dlažba na plastových kolečkách v rozích, pod dlažbou odtéká voda). Z jedné strany je betonová zed-k ní přichytím konstrukci. Není mi ale jasné, jak velká vrstva hlíny je pro... celý příspěvek > |  | Lze ji pohnojit starým cementem?, 28.11.2009 Zbylo mi pár pytlů cementu, lze cementem pohnojit dospělou merunku která má každý rok jen 4 plody? Nevím jestli je v cementu nějaký vápník, nerozumím tomu.Plánuji vysadit další merunky a broskvoně. Má se dát nějaký vápenec při sázení pod kořeny?... celý příspěvek > |  | Mravenci v zahrade, 16.10.2009 Po roce založení jahodového záhonu se mi tam nastěhovali mravenci. Nasadila jsem do záhonu v létě levandule a pozorovala, že mravenců ubývá. Tuto radu jsem vyčetla v jedné knížce, že prý jim vůně levandule vadí. Na podzim jsem tam už mravence... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|