|
Písková filtrace - domácí výroba, 6.6.2011 Dobrý den mě by zajímalo jak jste vyřešil ten sud hlavně víko aby neteklo každá filtrace totiž nemá potříčné utěsnění a teče.Dík Valeš, hochval@mkinet.cz |
 |
Co dát do bazénu bez filtrace, 29.5.2011 Bazén je celkem nízký ale koupil jsem hlavně kvůli dítěti kterému je momentálně 3,5 roku, lépe se do něj nalézá a můžu si do něj sednout.Spíš než vyšší bych měl širší ale na to nemám dost místa.Pro větší děti na vyblbnutí by to asi chtělo hlubší a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Co dát do bazénu bez filtrace, 29.5.2011 Nadzemní bazén 3,05x0,76 jsem koupil a nainstaloval na začátku července a až do konce srpna jsem udržel čistou vodu pouze bazénovým savem.
Elektřinu nemám a voda byla z vod.řádu. Šokovou dávku sava jsem dal po napuštění bazénu, když byli delší... celý příspěvek > |
 |
Kdy se začalo roubovat?, 21.5.2011  Radši jsem to přefotil. Knihy jsou v každé knihovně. Zrovna v zahradnickém oboru není internet dobrým zdrojem informací.
Pokud někdo potřebuje informace do seminární práce, měl by jít v první řadě do knihovny. |
 |
Kdy se začalo roubovat?, 21.5.2011 Dějiny ovocnictví - B.Němec 1955, str.65-67. |
 |
Nepozná to někdo?, 19.5.2011 Pane 117,251, vůbec nechápu co máte za problém. Mohl byste se alespoň pod svůj příspěvek podepsat, když musíte někoho bezdůvodně napadat. |
 |
Hnojení broskvoní, 18.5.2011 Dobrý den, chtěl bych reagovat na všechny příspěvky ke hnojení.Pokud vám špatně roste broskev, zakupte Vegaflor, ten naředte do postřikovače a střítejte minimalně 8x po 14 dnech.Budete se divit co Vám naroste dřevní hmoty.Používám to mnoho let a... celý příspěvek > |
 |
Akumulátorová sekačka, 15.5.2011 Také bych ocenil nějaké zkušenosti s aku sekačkami.
Za přijatelnou cenu jsem našel akorát Worx Garden WG783E. Zřejmě bude na Ni-Cd akumulátor... Má někdo z diskutujících s touto značkou zkušenosti? |
 |
Identifikace, 13.5.2011 Ferdo, zase vedle jak ta jedle.
dřezovec |
 |
Květnové mrazy 2011, 5.5.2011 Ještě dnešní noc bude kritická...
Podívejte se na mapku na stránkách CHMI. Mám obavy o oblasti na Moravě, kde ještě nemrzlo. Podle Aladina to ale vypadá lépe. Podle yr. no to také nevypadá kriticky. |
 |
|
 |
Dotaz k roubování, 3.5.2011  Tak posílám ty závaly. Většinou jsou přechody na bujných podnožích podstatně mírnější. |
 |
Řez na čípek, 3.5.2011 U jabloní se mohou dělat čípky, ale ne podle Zahna. U jádrovin mají zcela jiný význam. |
 |
Dotaz k roubování, 2.5.2011 Co je to za podnož? |
 |
Partenokarpické okurky pokrok či omyl?, 25.4.2011 Pokud by šlo o partenokarpické hadovky, dojde pří částečném opylení k deformaci plodu. Proto se nedoporučuje pěstovat vedle nich jiné okurky se samčími květy.
Paní Rettigová, donutila jste mě popřemýšlet o květní biologii. Nevím, odkud čerpáte... celý příspěvek > |
 |
Partenokarpické okurky pokrok či omyl?, 20.4.2011 Partenogeneze a partenokarpie jsou rozdílné věci. Partenokarpii bych přirovnal k situaci, kdy slepice bez kohouta snese jalové vejce.
Partenokarpický trubec je slovní spojení které nedává smysl.
Partenogenezi se v rostlinné říši říká apomixie a je... celý příspěvek > |
 |