Příspěvky uživatele - 53.123

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
žluté voňavé růže, 30.3.2007
Zapomněla jsem napsat, že nemám údaje, zda se hodí k řezu. (Jak dlouho vydrží ve váze) D.
žluté voňavé růže, 30.3.2007
V Hornbachu mají zásilku růží od Tantaua. Je mezi nimi Capuccino, Candle Light, China Girl, Comtesse a určitě nějaké další klasické velkokvěté, kt. jsem neprohlížela. Tantau má na stránkách údaje o intenzitě vůně. Dresla
Rozmnožování ruží, 28.3.2007
Očkováním se získá optimální kořenový systém. Očkování také může zabránit nekontrolovatelnému rozrůstání některých růží. Naopak pravokořenné růže mají výhodu , že i po silném poškození mrazem mohou obrazit od kořenů a vzhledem k mírnému rozrůstání... celý příspěvek >
anglické růže, 10.3.2007
Zkusila bych se orientovat  na odolné růže ze skupiny historických. Byly předobrazem pro angličanky a tvoří keře a keříky. Velmi odolné jsou růže galské a bílé, jejich nevýhoda je , že neremontují. I mezi opakujícími jistě najdete odrůdy výborně... celý příspěvek >
Předzahrádka z růží, 3.2.2007
Pokud myslíš, že by to mohlo být něco jako kombinace toho co je tady foto1 a tady foto2  ?     tak jehličnany ne.
podnože na růže-poradíte?, 31.12.2006
O kolik podnoží máte zájem? Budu ještě nejaké na jaře sázet. Pište na  E-mail v kontaktech www.krasneruze.cz pavel
francouzské růže, 5.12.2006
Bourbonky jsou podskupinou historických růží. U Pelců např. Boule de Neige je bourbonka.
Sháním růži, 5.12.2006 Obsahuje fotku
V  létě ji budu očkovat. Kontakt www.krasneruze.cz (teprve se tvoří)
půda na vřes, 9.10.2006
Dobrý den,určitě mi poradíte :-) jakou mám zeminu,když tam mám tuny mechu a když kopnu do hloubky 30 cm,tak narazím na opuku ?Kyselou nebo zásaditou?Půjde mi na této půdě vřes?Děkuji
kopřiva mezi habrama, 9.10.2006
Dobrý den,koupil jsem si zahrádku a předchozí majitel zasadil vloni živý plot z habrů.Docela to i roste...ale není to vidět...je zarostlý v kopřivách.Jak se zbavím kopřiv,třeba i chemicky,aby to neuškodilo habrům?Zkouším to vyhrabávat,ale roste to... celý příspěvek >
folie na hlinu, aby nerostl plevel, 27.8.2006
Já dávám posekanou trávu okolo rajčat i paprik, půda tolik nevysychá.
Zlepšení půdy pro rajčata, 27.8.2006
Prosím o radu,čím zlepšit půdu ve skleníku,kde pěstuji rajčata již 13 let.Každým rokem zakládám slámu,hnůj,hlínu,rostliny jsou silné,stonky asi 2 cm,ale v posledních dvou letech plodí malá rajčata/vetšinou Tornádo/. Když stejné sazenice vysadím ven... celý příspěvek >
Parthenocissus tr.Veitchii, 7.8.2006
Protože marně scháním přísavník tříprstý, tak jsem zakoupila tuto rostlinu.Prosím o sdělení, zda je popínavá,a do jaké výšky vyroste.
přísavník tříprstý, 7.8.2006
Bohužel o žádné vhodné radě něvím, naopak bych měla zájem o sazenici přísavníku tříprstého, v obchodech jsem narazila pouze na pětilistý, a ten už doma máme.Mnohem více se mi líbí tříprstý.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika