|
Kosačka Stiga alebo GTM, 1.5.2011 Zdravim..mam momentalne presne tuto istu dilemu ;-)..asi dam nakoniec sancu GTM-ku ;-) vy ste sa ako rozhodli? |
 |
Prvý rez, 31.3.2011  p.Jozef myslíte to spodné patro vetvičiek u stromu č.1, ostrihať ich úplne na kmeň? Ešte prikladám foto nektarinky, vyzerá ako metla, skúste ešte raz poradiť či teraz a ako rezať.Ďakujem.Miroslav. |
 |
|
 |
Jaký drtič větví, 23.2.2011 boschka vyzera dobre. Ja si poziciavam stroj od svagra. Casto na makke drobne vetvicky, kedze hrube spracujem na palivo, nemusim ich drvit. Problem je hlavne s makkym jemnym materialom. Z drveniny vznikne mokra kasa ktora sa nalepi na ozubene koleso... celý příspěvek > |
 |
Zelená voda v sudu - zalévat s ní?, 23.2.2011 Riasy a sinice su diametralne odlisne organizmy...
Inak jedovatost niektorych morskych potravin naozaj pochadza z planktonu. Napriklad ryba fugu ak sa chova a nekrmi jedovatym planktonom sama nie je jedovata. |
 |
Zalévání ve skleníku?, 20.2.2011 Nie je to dobry napad. Drenazka ma dost velke otvory a hrozilo by nerovnomerne zavlazovanie. Su hadice na zavlazovanie urcene a aj typ, ktory sa pouziva pod zemou. Take by som pouzil. |
 |
Zastrihnutie do korunky, 28.1.2011 ano to by slo, hlavnou myslite tie dve vetvy na vrchole? dakujem
tie jablone su dve princip je na obe je zrejme rovnaky. |
 |
Jarní řez broskvoní, 28.1.2011 dakujem za radu vyskusam ju len zostihat co to spravi |
 |
Strihanie slivoni, 28.1.2011  takto vypada zbližsia slivon |
 |
Zastrihnutie do korunky, 28.1.2011  jablonina vrsku vyrastaju vetvicky |
 |
Strihanie slivoni, 28.1.2011  slivka č 1 z druhej strany |
 |
|
 |
Zastrihnutie do korunky, 28.1.2011  po zostrihaní |
 |
Zastrihnutie do korunky, 28.1.2011  jednu z hlavnych ktoru?a ktore este vystrihať? tie male zo spodu?
mohlo by to vyzerat takto? |
 |
Rezanie ceresne, 28.1.2011  pridavam aj druhu ceresnu |
 |
Rezanie ceresne, 27.1.2011  ceresna susedi zo spodnej strany s lipou |
 |
Strihanie slivoni, 27.1.2011 druhy stromek na foto bol iba zastrihany teda koruna treba ju urcite prvzdusniť ale ako aby ten stom aj rodil a vyzeral? |
 |