|
Příspěvky uživatele - 97.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Písková filtrace na bazen Orlando, 18.7.2010 Dobry den.Mam dotaz phledně napojení pískové filtrace na bazen Orlando.Pro zatím máme kratušovou filtraci, ale při těchto vedrech nestíhá a voda nám zelená a když jede skoro nepřetržitě.Proto prosím o radu než zakoupíme písk.filtraci o návod na... celý příspěvek > |  | Křovinořez - který výrobce je ten nej?, 31.12.2009 Nejlepší-STIHL
Nejdražší-STIHL
(Kdo by nechtěl si zaplatit "knouhau"?Kdyby byly jen drahý a naproti tomu špatný, tak je nikdo nekupuje.) |  |
|  | Rider 16C AWD, 26.11.2009 Se 16k na 112cm záběru budete zklamán, navíc jednoválec?Bude trpět stroj i vy. |  | Novy drtic vetvi stepkovac?, 22.11.2009 Stiga má tuším v návodu: suché větvě do 35mm, čerstvé do 40mm a s těmi čerstvými potíže opravdu nejsou.U suchých větví je problém, že se mají snahu lámat a nejsou potom vtahovány. |  | Tuff torq k 62, 17.11.2009 Mohu Vás ujistit, že tato převodovka od kanzaki-tufftorq K62,je jedna z nejlepších, neboť snese velké zatížení a proto dokáže přenést sílu motoru na kola a tím, že je vybavena uzávěrkou je přímo stavěna pro kopcovitý terén.Např. s ní jsou vybavovány... celý příspěvek > |  | Novy drtic vetvi stepkovac?, 17.11.2009 Nedávno jsem se taky rozhodoval a rozhodl jsem se pro drtič válcový (stiga).Výhoda je, že má samonasávací efekt, nemusím se prát s větvemi, ani je popotlačovat.Stačí tam větev zasunout a už si ji válcová fréza chroustá a podává, navíc je to... celý příspěvek > |  | Trakor na sečení - Vaše zkušenosti, 17.11.2009 Vpodstatě každý traktor sbírá skvěle listí, protože využívá tzv. vakuový sběr, vznikající podtlakem v sekacím ústrojí při rotaci nožů, navíc pokud jsou vyloženě mulčovací.Dokonce, když projedete nad kamennou drtí, tak to zvedá i kamínky (natož... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 28.9.2009 Olej zelený od stihlu, byl vyroben speciálně pro 4-mix, z důvodů ventilů, proto pilám dostatečně vyhovuje červený.Taky jsem ho nesehnal vloni, kdy jsem kupoval křoviňák, tak jsem dal syntetiku od motulu(taky zelená ,takže s případnou... celý příspěvek > |  | Jakou používáte strunu do křoviňáku - 3mm, 25.9.2009 Holka si chtěla zasoutěžit, tak jsem v mountfieldu koupil tu nejlepší, hranatou tzv. bizona.Jsem skeptický k minimálně polovině jejich výrobků, ale tato struna překvapila, ubývala postupně a neulítavala v ohybu.Když mi došla, tak jsem ji sháněl... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 25.9.2009 Do 361-ky používám červený minerál olej od stihlu, ale do křoviňáku 4-mixu ten zelený od stihlu, kvůli ventilům, ale chci to sjednotit, tak pochopitelně ten lepší vyhraje, na domácí použití to rozmazluju, jinak ten červený je dost dobrý, profíci jiný... celý příspěvek > |  |
|  | Stihl ms 310, 361 nebo HQ 359, 365, 15.9.2009 Vše podstatné bylo napsáno, souhlasím s volbou MS-361,není opravdu nic lepšího, byla vybrána i mnou. |  | Rider 16C AWD, 14.9.2009 Na hladkém terénu ať už po rovině, nebo do kopce je to paráda.Při nerovném terénu vzhledem k umístění bodu točny u HQ to kope do volantu, jsou tam velké odezvy od nápravy, toto řeší to až posilovač.Další nevýhoda je při např. objíždění stromu dokola... celý příspěvek > |  | Křovinořez Husqvarna 335RX nebo Stihl FS 350?, 4.9.2009 Rozhodoval jsem se stejně a v podvědomí vyhrál stihl se zkušenostmi z maloobjemů a jejich vývoje a srdcem vyhrál opět stihl, protože propracování detailu mě opravdu chytlo.To si musíte osahat.Začněte návštěvu u HQ a skončíte u stihlu, zpátky... celý příspěvek > |  | Trakor na sečení - Vaše zkušenosti, 4.9.2009 Honda je "bohužel" správná volba.Proč s povzdechem?Protože se jí těžko v tomto segmentu těžko hledá konkurence.Když už se zdá, že by šlo vedle ní něco postavit, tak většinou rozhodne motor nebo převodovka.A honda to ví, že používá... celý příspěvek > |  | Jaký zahradní traktor na sečení, 19.8.2009 Rider od HQ by jsem vzal do nerovného terénu jen s posilovačem řízení a to proto, že zadní náprava při nerovnostech dost lítá a jsou tam citelné odezvy na volant, takže od 15v2s.Nebo levnější varianta od stigy-např.POWER, u něho je výhoda připojení i... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|