|
Příspěvky uživatele - 94.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemám dobrou zkušenost, 4.5.2010 Několikrát jsem si od fy Petro objednala fuchsie nebo chryzantémy. Poprvé přišly fuchsie v hodně špatném stavu a chryzantémy byly skoro všechny jiné. reklamované rostliny ale vždy poslali znovu, vždy podstatně lepší. Prý zaměstnávají brigádníky,... celý příspěvek > |  | Technická stránka pily , 13.11.2009 Díky pánové za vaše odpovědi. Vaším přičiněním jsem opět o něco málo moudřejší, co se pil týče. V návodu také není vše popsáno, proto využívám této cesty. Jěště jednou díky a přeji pěkný večer. Roman |  |
|  | Technická stránka pily , 13.11.2009 Vážený pane J.S., obracím se na Vás touto cestou s žádostí o několik rad. Můj dotaz se vztahuje k pile Dolmar 420 C, ale věřím, že i ostatní uživatelé těchto užitečných pomocníků jej budou moci v praxi využít.
1. Jaký typ benzínu je pro... celý příspěvek > |  | Blecha ze zahrady do bytu?, 28.7.2009 jak se mám zbavit blech v bytě? |  | 359 nebo 357 XP, 11.4.2009 Jako laik bych se Vás rád zeptal, proč považujete Husqvarnu za řetězcové zboží? Většina dřevorubců ji používá a chválí ji... Ondra |  | 359 nebo 357 XP, 2.4.2009 Dobrý večer, prosím o radu ve výběru mezi těmito pilami. Potřebuji řezat borovici i dub, mokrý i suchý, průměr do 40 cm.Pila by byla vytížena asi pětkrát do roka na 3 až 4 dny v kuse. Děkuji i za jiné alternativy. Ondra |  |
 |
|
|
|