Příspěvky uživatele - 164.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak ochránit cibulky před hryzci?, 9.11.2009
vykopat a schovat
K čemu je podtácek?, 9.11.2009
podtácek slouží k zachycení přebytečné vody při zalévání horem a neodhadnutí množství vody a tím přelití nebo některé rostliny mají raději zalévání do misky nebo některé rostliny musejí být ve vodě.Pokud máte rostliny ve květináčích bez spodního... celý příspěvek >
Mazání lišty řetězové pily, 9.11.2009
vyzkoušej na "nečisto" třeba v kelímku a nechej to třeba týden, jestli se to nescukne, ale jak někdo psal, jede na různé oleje a před uskladněním to vylije a přejede pár polen s M6a a uskladní.Kolik toho nařežeš, že nedáš 50 kaček za eko... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 23.9.2009
Pepina chutnají něco mezi jahodou, hruškou, banánem, někdo říká avokádo. Zralé jsou šťavnaté a sladké. Na pěstování jsou nenáročné a krásně zdobí zahradu. Uprostřed moc semínek nemají, takže se spíš množí řízkováním :-) Roubované byly vodní melouny... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 22.9.2009
Tyhle jsou obyčejné, roubované jsme už snědli, největší měl 9kg, pěstuji melouny první rok a tak překvapeně koukám. Byly docela sladké.Na to, že dlouho nerostly a vypadalo to, že z nich nic nebude, jsme si pochutnali. Ty roubované byly... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 22.9.2009 Obsahuje fotku
Vodní melouny a melouny pepina ze severu Moravy
Zralost melounů, 11.9.2009
ČTĚTE melounoviště 2009, tam se to dost probírá.
Melounoviště 2009, 11.9.2009
Milí melounáři, uvítala bych, kdybyste napsali místo, odkud jste, protože mně už třeba nerostou jak o závod. Frýdek - Místek Spíš mi připadá, že jen tak leží a jsou v klidu. Ochladilo se, možná ani nedozrají. A poradíte, kdy se už musí sklidit -... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 7.9.2009
Vodní melouny mám asi dva druhy, jedna sazenice byla roubovaná, má světle zelené plody se světlými plody asi kolem 6kg, dvě sazenice byly z mého výsevu, ty mají plody tmavě zelené se skoro černými pruhy a váží cca 4kg. Mám je na geotextilii,... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 6.9.2009
Již pár týdnů pročítám vaši melounovou diskuzi. Taky jsem letos poprve melounovala. Sazenice jsem vysadile ven až koncem června, jsem ze severní Moravy. Překvapilo mne, jak velké melouny vyrostly. Před 14ti jsme jeden utrhli, ale ještě nebyl zralý,... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 1.9.2009
Copak že nikdo nic nepíše? Melouny jste snědli?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika