|
Příspěvky uživatele - 146.241
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak ostříhat rybíz a angrešt?, 5.4.2010 Děkuju moc za rady. Možná jsem to nenapsal zcela jasně, odstaňuji tří až čtyřleté výhony, proto přibližně ta třetina keře. Jednoleté a dvouleté samozřejmě nechávám. Asi ty keře vyměním, staré spálím. Ony pouští i málo výmladků, tak musím nechávat i... celý příspěvek > |  | Jak ostříhat rybíz a angrešt?, 5.4.2010 Poprosil bych o radu, názor.
Téměř vždy se o pěstování rybízu dovídám, že by se mělo nechávat jen kolem pěti výhonů, a ty nejstarší odstranit, nahradit novými, každý rok asi třetina keře.Mám tři keře, u kterých toto přibližně dělám,... celý příspěvek > |  |
|  | Destilační přístroj, 7.11.2009 Mám dotaz na p. Vysloužila. Nedávno jsem dovezl z palírny slivovici. Po týdenním odvětrání ve smaltovaném hrnci, který byl přikrytý plachtou (velká odvětrávací plocha), jsem pálenku naředil. Už při převozu z palírny v demižonu se mi zdála mírně... celý příspěvek > |  |
|
|
|