Příspěvky uživatele - 79.49

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stevia rebaudiana (cukerná), 15.4.2009
zejmena mne zajima narocnost na zavlahu, rychlost rustu, jak dobre se to rizkuje, jaka je sklizen
Popínavá/plazivá drevina/rostlina co by pridusila travnik, 14.4.2009
jeste mne take napadlo vzit alespon malou cast motyckou, tim travu narusit, jak kdybych chtel vytvorit zahon a pak tento zahon zamulcovat pokosenou travou.
Jak udelat optimální jezírko pro žáby?, 14.4.2009
reseni je to levne a efektivni. Jen mmuze byt problem ze pri svislejsi stene tak mohou utonout ruzni ctvernozci.
Vegetativni schopnosti jabloní a jinych drevin, 14.4.2009
priznavam ze mnohe uvedene pojmy jsou pro mne spanelskou vesnici. plyne z toho tedy ze sance na zakoreneni rizku je mala, pri pouziti vlku z nadnoze patrne jeste mensi. Jak je tomu u hrusni s moznosti rizkovat? Slysel jsem ze pry z tech jadrnice... celý příspěvek >
Hořké vs. sladké kořeny, 10.4.2009
zajimave, takze jadernicka je jako podnoz vyhradne semenna nikoliv vegetativni? A kdyz se mluvi o plane podnozi, tak to je proste jablon co nema urceni?
Vegetativni schopnosti jabloní a jinych drevin, 10.4.2009
Timto dotazem ještě volne navazuji na svůj předchozí dotaz tykající se chuti kořenů. Pruty některých drevin zakorenujou velice snadno, staci je jen zarazit do země v cilovem miste, nejidealneji bez nutnosti predchoziho kypreni pudy kolem: o). Nevite... celý příspěvek >
Hořké vs. sladké kořeny, 10.4.2009
Dobrý den Kamarad vychvaloval jadrnicku moravskou a navíc zdůrazňoval, ze nejlepsi je mit vypestovanou podnoz ze semene, neboť jeji koreny jsou pro hryzce hořké, kdežto podnoze vznikle vegetativne mají koreny sladke. V zahradnictvi jsem se k tomu... celý příspěvek >
Popínavá/plazivá drevina/rostlina co by pridusila travnik, 3.4.2009
jako ze by lesni jahody udelaly souvisly koberec? ale tem se dari, predpokladam(???), pouze ve stinu stromu a stin tam neni skoro zadny.
neznamy stale zeleny ker, 3.4.2009 Obsahuje fotku
zdravim poradte prosim co je to za drevinu, pokusim se pripojit fotku: zvl.znameni: neopadava, vyska asi 3 metry. (omlouvam se za spatnou kvalitu,kdyztak po vikendu dodat lepsi)
Jak udelat optimální jezírko pro žáby?, 26.3.2009
Prave to sinejsem jist, zda je krmeni nutne. Pokud by krmenim mela byt soustavna každodenní cinnost, tak ne, pokud by tam stalico hodit něco 1x tydne, tak by to slo.
Popínavá/plazivá drevina/rostlina co by pridusila travnik, 26.3.2009
Ale kdez, lepe malou praci na zacatku a pak uz jen sklizet a sklizet. Kazdopadne si nerozumime, potřebuji snizit cas údržby na koseni tim ze zmenším plochu travy, ale timto by celkova doba další údržby narostla
Zatím kosim kosou celou plochu (33mx33m) 1-2x rocne a travu nosim do vlhkého kouta. Mulcovanim by se travnik stal agresivnejsim a darilo by se plevelum. SAmozrejme celou plochu udusit nechci. Idealni aby ten popínavý dusic nebyl jedovaty.a pokud by... celý příspěvek >
Dobry den Jelikoz mam na udrbu pomerne velkou plochu, a trava co tam roste je pomerne mizerne kvality, přemyslím jak si praci zjednodušit necim popínavým co tu travu prikrylo ze by pod tim nerostla. Ma zorali zahrady mam zksenost ze dobře... celý příspěvek >
Přísavník, 26.3.2009
Diky za radu. Bohužel jsem sdilel zahradu i s lidma kterym popinave rostliny programove vadeji a o všechny popinave rostliny mi uz před lety zlikvovali s tim ze na obvodove zdi kolem zahrady bude ta skodit (poserou ji brouci, bude se tam drzet vlhost... celý příspěvek >
Jak udelat optimální jezírko pro žáby?, 26.3.2009
diky za prispevek. 2.o tom jak cap vypustil zahradni jezirko dirou po zobaku uz sem tady na foru cetl, takze spise soudek nebo vanicka. navic je to neobydleny grunt. 4. jakykoliv zdroj vody je stovky metru daleko, takze nejak chytat destovku je... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika