Příspěvky uživatele - 52.166

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zachránit trávník, 4.11.2009
Dobrý den Kájo, i Vám děkuji za obsáhlou odpověď, zkusíme to s tou močovinou. Ta se dá sehnat v zahradních centrech? Zdravím, Dáša J.
Jak zachránit trávník, 30.10.2009
Dobrý den Martine, děkuji za odpověď. S těmi dešťovkami budete mít nejspíš pravdu, ale že by jich bylo takové množství? Jak jsem psala, děláme, co můžeme, je ale možné, že jsme na začátku nezvolili to nejvhodnější semeno nebo málo zavlažujeme...... celý příspěvek >
Jak na aerifikaci? Čím?, 29.10.2009
Dobrý den, já jsem to dokonce zkoušela i vidličkou! Ale teď vážně: máme dosti špatné podloží (jíl a kamení) takže se nám místy nepodařilo vidle zabořit. Nakonec manžel zhotovil podle velikosti chodidla desku s hroty, která se řemínky přidělá k botě a... celý příspěvek >
Jak zachránit trávník, 29.10.2009
Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o pomoc při záchraně trávníku. Při zakládání jsme měli obavy, protože pod asi 5 cm vrstvičkou zeminy je jíl a kamení. Travička vyrostla sice slabá, ale aspoň byla první roky zelená.Hnojili jsme, prováděli... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika