|
Příspěvky uživatele - 201.151
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak ostříhat zlatý déšť?, 8.9.2009 A hlavně kdy? Má stříhání vliv na kvetení? Díky za rady. |  | Vysavač listí, 4.9.2009 Na sekání trvy ji využijeme jen na trávníku 2x 3 metry. A listí stejně budeme muset shrabat a pak někde na hromadě projet sekačkou, těžko jezdit sekačkou po záhonech.:-) Ještě to promyslím. |  |
|  | Vysavač listí, 4.9.2009 Taky jsem přemýšlela nad tím, používat teď na podzim ještě nerozložený kompost - zarýt ho do záhonů, které budou použity až na jaře, jen jsem nevěděla, jestli to je dobře nebo ne. |  | Málo zralé ořechy?, 4.9.2009 Díky, ořechy byly určitě utrženy předčasně, ale zkusím to udělat podle vaší rady. |  | Málo zralé ořechy?, 3.9.2009 Prosím o radu, dostala jsem pytel letošních ořechů, ale nejdou dobrovolně od zelené slupky. Tvrdá skořápka je už vytvořená. Mám je vyloupat násilím nebo nechat trochu oschnout (odležet). Neshnijí? |  | Vysavač listí, 3.9.2009 Díky za reakce. Toho jsem se obávala.:-) Zahradu máme malou, jen 400 m 2, trávník maličký a sekačka je nepoměrně větší investice než vysavač. Ještě zkusím půjčovnu nářadí, ať už na vysavač nebo sekačku. Při nejhorším začnu šetřit na vlastní... celý příspěvek > |  | Kolik trvalek, 3.9.2009 Díky moc za rady, já už si to přeberu.:-) Pro mě je důležité vědět, že se trvalky dost rozrostou, takže stačí opravdu minimum rostlinek.
Prosím ještě o radu čím pohnojit, bohužel nemám zatím kompost
Jsem zahradnice začátečnice.:-) |  | Vysavač listí, 2.9.2009 Jaký máte typ a jste s ním spokojení? Bohužel máme hodně stromů a není kam dávat listí, kompost (máme dva) to prostě nepoberou. SEkačku nemáme. Na vysavači se mi hlavně líbí, že listí rozdrtí. |  | Kolik trvalek, 2.9.2009 Tedy na vysvětlenou, kolik rostlinek, aby to dělalo hezký trs.:-) Vím, že se časem rozrostou... Jasně, že je to u každého druhu jiné, ale tak přibližně - 3, 5, 1? |  | Kolik trvalek, 2.9.2009 Dobrý den. Chystám se založit trvalkový záhon, kolik trvalek od jednotlivých druhů koupit? Poradíte? Díky. |  |
|  | Vysavač listí, 1.9.2009 Prosím vlastníky vysavače o vaše zkušenosti. Dostala jsem starší vysavač a při prvním použitím jsem byla po pár minutách od hlavy až k patě pokrytá prachem, který lítal prakticky z celého pytle (jakoby póry). Nevím jestli je to tak normální, nebo... celý příspěvek > |  | Čím vyhnojit záhon pro trvalky?, 1.9.2009 Moc vám děkuji Marie, není nad jasnou a srozumitelnou odpověď! Máte nádherný záhon, něčeho podobného bych chtěla dosáhnout! Přesazovat taky asi budu, ono to pak ve finále, když kytky kvetou a krásně se rozrostou, vypadá jinak než když se vsazují. |  | Čím vyhnojit záhon pro trvalky?, 30.8.2009 Zakládám nový záhon, plánuju tam vsadit Tařičku, Ježatec, Písečnici, Hostu... a nevím jak záhon připravit. Odplevený už samozřejmě je.
Díky předem. |  | Pěstování rajčat na netkané textilii?, 28.8.2009 Díky za zkušenosti, letos začínám s jahodami na textilii, příští rok na ní dám ostatní plodiny! |  | Pokryvná trvalka, 25.8.2009 Doporučte, prosím nějakou pokryvnou trvalku na záhon do polostínu, která by se dala zasadit teď a dobře se rozrůstá. Ráda bych s ní zaplnila velký prostor. Díky |  |
 |
|
|
|