|
Příspěvky uživatele - 14.69
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
jaká je nejvhodnější popínavka na plot z pletiva, 27.8.2007 Souhlasím - psí víno a nebo růže z Jericha!
Rdesno je moc pěkné, ale skoro nekontrolovatelné :-)))
Šárka |  | Usychající břečťan, 8.8.2007 Zkuste dát ke kořenům hořkou sůl...
Emmča |  |
|  | mochyně peruánská, 4.8.2007 Má někdo zkušenosti s pěstováním mochyně peruánské? Je to trvalka či jednoletka? Lze na něco využít plody a kdy se mají po případě sklízet a jak uchovávat.
Děkuji Šárka |  | Wistárie kvetení, 19.7.2007 Dvouletá wistárie je ještě miminko, dočkáte se než půjde do 1.třídy :-) |  | živý plot z hortenzií, 14.6.2007 Popínavá hortenzie u plotu nepůjde, protože musí být u pevné podložky (zeď, kámen), ke které se přichycuje přísavkami. Ani do živého plotu nevím , jestli jsou hortenzie vhodné, protože pokud se budou stíhat do tvaru živého plotu, nebudou určitě mnoho... celý příspěvek > |  | škodí břečťan?, 7.5.2007 Je pravdou, že necháme-li popnout strom břečťanem, uhyne? Díky Šárka |  | Vistarie, 4.5.2007 Určitě bude stačit jedna, roste velmi bujně a vyžaduje VELMI pevnou a odolnou opěru.
Šárka |  | Vistarie, 4.5.2007 Slavnostně vám oznamuji, že mně letos poprvé kvete vistárie, a to přesně po 6 letech !
Je také na slunném stanoviště-jižní svah- pne se vodorovně pod balkonem a každoročně reguluji částečně její růst.
Šárka |  | Mšice na růžích, 23.4.2007 Já na růže používám chemický postřik FAST. Už jsem jej použila i letos.
Šárka |  | Skalník, 30.3.2007 Skalník mají určitě v každém zahradnictví. Je jich několik druhů a roste poměrně rychle.Jsem odpůrcem plotů z tůjí, takže bych vám z vlastní zkušenosti doporučila živý plot z různých keřů, např. barevná svída, tavolník, komule, šeřík atd.,... celý příspěvek > |  |
|  | tavolník, 27.3.2007 Tavolník se stříhá AŽ po odkvětu! |  | Taky u vás pršelo bláto?, 25.3.2007 Informace na www.ian.cz
Šárka |  | Taky u vás pršelo bláto?, 25.3.2007 Ne, ne, podle posledních zpráv-www.idnes.cz-pochází tento prach z Ukrajiny. |  | Rdesno, 25.3.2007 Rdesno krásně kvete. Měla jsem na zahradě 3 keře, ale 2 jsem musela už, pro jeho nektrolovatelný vzrůst zlikvidovat ! Rozhodně doporučuji na jaře VELMI radikální řez a to KAŽDOROČNĚ! |  | mech v chodníku, 15.3.2007 Máte pravdu. Zelená skalice poškozuje kámen, tedy u žulu... |  |
 |
|
|
|