Příspěvky uživatele - 147.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oleo-Mac E1700 - Nemaže, 27.4.2008
Máme obdobnou 1600w a přicpala se nádobka co to z ní vytéká, je tam tak strašně malá dirka, že je to několikrát do roka, a hlavně po rostliném oleji, lehce se to dá rozebrat a vyčistit, akorát spousta šroubků:)
Sekačka s/bez pojedzu, 27.4.2008
 rozhodně s pojezdem, když se naplní koš je to i 15kg plus a kdo to má tlačit, koupil jsem před 3nedělemi v Hornbachu s pojezdem, centrálním nastavením, motor Brigss Stratton 158cm3 ,48 zábeř, za 5490..seká jak víno:)
Motorový olej - sekačka s pojezdem, 6.4.2008
V Mountfieldu jsou pěkní lumpové..dědovi řekli že el.pila u nich zakoupená před 5lety je špatná at koupí novou..děda si nechal poradit a mě tuhle dal..vyměnil jsem uhlíky a jede druhým rokem..cirka 20m3 nařezala a pořád chodí..tam nikdy NIC!!
kompresor olejovy nabo bezolejovy, 13.3.2008
To máte pravdu ale vzduch z olejového kompresoru je samozdřejmě s olejem, řeší se to odlučovačem oleje za cirka 1-2tis kč dle výrobce.
jak omladit břečťan?, 29.10.2007
Prosím o radu kdy a jak omladit starý, velký a hustý břečťan? Chtěli bychom ho v listopadu odstřihnout tak 20cm nad zemí, vše otrhat z domu a příští rok by snad mohl znovu obrazit ze starých kořenů a pak by jsme si ho prostříhávali. Je to... celý příspěvek >
přeslička a ježatka, 29.5.2007
Dobrý den, konečně jsem našel nějaké zahradnické fórum a doufám že mi tu poradíte. Už dlouho mi na políčku mezi brambory a řepou prorůstá a čím dál víc přeslička a ježatka kuří noha. Neporadíte mi prosím jak se jich co nejlépe zbavit? Moc děkuji za... celý příspěvek >
Kanadské žížaly - nebo spíš kalifornské, 24.3.2007
Kalifornské žížaly mám už asi patnáct let,že by se křížili s normálními volně žijícími jsem nikdy neslyšel.Proti krtkum je určitě dobré je chránit.Množit by se měli údajně 7krát rychleji než normální dešťovka,ale za vhodných podmínek.V půdě se jim... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika