|
Příspěvky uživatele - 22.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pokazil jsem kvas?, 22.12.2011 tak se me objevila plisen na jablecnem kvasu byl hermeticky uzavreny nestandartne v becce v igelitu co s tim??pujde palit??az dokvasi nebo jak ted postupovat, nechat to otevrene?diky |  | Ultrazvuk - ma cenu (zestařit) slivovici?, 25.10.2011 Jaky to ma efekt??bude vysledek lepsi??mate zkusenosti? |  |
|  | Tuleu Gras, 17.10.2011 letos jsem koupil dva kousky, tak jsem zvedavy... |  | Vosy - jakv se jich zbavit?, 14.9.2011 nejlepsi bude dat ty petky, ale co k pivu jeste nejakou ovocnou stavu asi, uvidim |  | Vosy - jakv se jich zbavit?, 14.9.2011 Vcera sem se nestacil divit kolik bylo vos na zahrade na trnkach vetsina vyzranych na zemi...
Slysel jsem o pivu, ktere se hodi dat do PET lahve na strom, pridat jeste neco spolehliveho?? |  | Slivon čim hnojit, 12.9.2011 taky by me zajimalo cim hnojit na podrim a na ajre, take mame k dizpozici zparene kurince, ted na podzim asi celerit nebo npk, kdy na jare pouzit ledek a siran draselny??kurince, kdy?? |  | Nahrada za švestku domácí, 10.9.2011 taky bych rad toptaste, muzu vedet, kde se daji sehnat myro.vubec nikde nejsou.. |  | Rez stromu jak na to, kdy?, 5.9.2011 bylo me doporuceno znamym nechat rez az na predjari, souhlasite?? |  | Rez stromu jak na to, kdy?, 4.9.2011  Davam sem foto s myma trnkama, ja tomu nerozumin jak je rezat spravne? |  | Pěstitelské pálení a limit, 30.8.2011 neni to omezene i na rodinne prislusniky ve spolecne domacnosti?? |  |
|  | Tecky na listech - co to muze byt?, 29.8.2011  takze ty stromky vypadaji takto dost se to zhorsilo, strikano baycorem, poradite neco ke zlepseni??horizon??nebo neco jineho?? |  | Tecky na listech - co to muze byt?, 10.8.2011 od ceskeho zah.svazu jsem dostal odpoved, ze by mohlo jit o rzivost, myslite,ze je to mozne???at vimcim postrikat??je to zavazna choroba?? |  | Šarka švestek, 9.8.2011 foto?? |  | Tecky na listech - co to muze byt?, 5.8.2011 je to 2.lety stromek |  | Tecky na listech - co to muze byt?, 4.8.2011  Poradite cim to postrikat a co to je??nejake msice?? |  |
 |
|
|
|