Příspěvky uživatele - 223.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
nakladani masa - správný postup?, 29.12.2007
Sem se rozhodl, že poprvé letos také vyskouším vyudit maso. Získával jsem rady od všech možných lidí a nevím jestli jsem to nakonec nepopletl. Naložil jsem maso v poměru jak cca uvadíde sůl s česnekem, ale nechal jsem to ve stavu 2,5 týdne suchém,... celý příspěvek >
Rhododendrony - vypadají jako uvadlé. Co to je?, 18.12.2007
Děkujeme za příspěvky a vše nejlepší k svátku. Včera jsem to nestihl. P.
Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 25.10.2007
Já bych si  tu jednu kočku od Vás klidně půjčil. Co říkáte? Půjčila by jste mě ji? Vrátil bych Vám ji vpořádku.
Pepíno Gold žije, 24.10.2007
Pokud chcete získat bohatou úrodu plodů u pepína, musíte rostlinku pěstovat na max. 2 - 3 výhony a pravidelně vyštipovat zálistky jako u rajčat. Pokud necháte pepíno růst bez vyštipování, udělá sice hezký keřík, který možná koncem léta vykvete, ale... celý příspěvek >
Nakosaná jablka - malé dirky, 18.10.2007
Omlouvám se, nechtěl jsem žádný chyták, ale pouze nafotit, že jsou nakousaná i zelená jablka. Ještě jednou se omlouvám. Prosím můžu použít postřik Zolone?? V termínech jak uvádí Ján Mezey.
Nakosaná jablka - malé dirky, 8.10.2007
Děkuji moc za odpověď, už jsem ani nedoufal, že se najde někdo kdo mi pomůže. Předpokládám, že ochrana spočívá v postřiku např. Zolone. Jinak musím trochu zklamat v určování odrůd - obě jabka jsou stejná, jenom zelené není ještě zralé.
Přímé slunce, 4.10.2007
Dobrý den chtěla bych poradit jaké druhy květin pěstovat doma za oknem. Máme příliš prosluněný obývací pokoj. Sluníčko nám sem svítí od rána až do večera. Nevím jaké druhy květin zde pěstovat vždy se mi spálí!? Předem děkuji za rady. B.
Křovinořez Stihl nebo Husqvarna?, 22.9.2007
Můžete mě prosím napsat značky a tipy? Děkuji. I www. stránky?
Křovinořez Stihl nebo Husqvarna?, 20.9.2007
Ceny má STIHL dosti přemrštěné to je fakt. HSQ ale taky. Který lepší za tu cenu máte namysli?
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika