Příspěvky uživatele - 223.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rostliny do středozemní zimní zahrady, 20.10.2008
Díky za radu bohužel jsem si postavil tuto zahradu jen 4 krát 2 metry hlavně pro potěchu takže musím pečlivě vybírat co tam dám a hlavně, aby to ladilo oku a nebyla z toho džungle.Kdyby náhodou někdo věděl kde se dají koupit rostliny do zimních... celý příspěvek >
Rostliny do středozemní zimní zahrady, 19.10.2008
Muže mi někdo prosím poradit jaké rostliny mohu mít v zimní zahradě středozemního tipu. Podotýkám, že mám oleandry, bouganvilia,citrusy, co k tomu děkuji za odpověd.
oleo-mac 952, 9.8.2008
Mám taky 952 a běhá skvěle vyměnil jsem 2 řetězy a chytá na drc. když je opravdu chladno tak na druhý.  Zatím jsem velice spokojený bratr má HQ a ta už dosluhuje v lese používáme obě dvě jde to jako po másle nejeden buk to už... celý příspěvek >
Jak pestovat pokojovy bananovnik a co chce, 24.7.2008
Dostala jsem banánovník od tchýně, byl to asi tak 2 měsíce uchycený oddenek, přenesla jsem ho do nového bytu a do druhého dne mi znědl nebo možná spíš zčernal jeden z listů. Je ještě nějaká šance že se vzpamatuje a můžu mu nějak pomoct? Děkuju
Čínský traktor, 19.7.2008
Dle zadání dotatzu. již se dováží alespoň 2 roky - ale i já marně scháním informace a zkušenosti užavatelů.
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 15.6.2008
Jen se pane J.S. nenechte vytočit.Ať si každý udělá obrázek sám.
Sekačka Al-ko, Honda ne HQ? - do 15 000Kč, 21.5.2008
A co Dolmar?
zvadlé listy u rajčat?, 17.5.2008
Dobrý den, pěstuji rajčata ve skleníku prvním rokem a zničeho nic najdu na rostlince zvadlý list nebo i několik listů. Žádného škůdce nebo plíseň jsem na nich nevidím. Můžete mi prosím někdo poradit čím by to mohlo být?
Jahodník na zimu, 24.4.2008
Dobrý den, jak a čím teď přihnojit jahody, aby byly pěkné a hodně rodily? Děkuji P.
Zelená vajíčka, 24.2.2008
Děkuji moc za reakce na můj dotaz, hlavně za radu, kam se mohu obrátit. Jsem velmi ráda a přeji  pěkný den.
Zelená vajíčka, 18.2.2008
Dobrý den, slyšela jsem o druhu slepice která snáší zelená vajíčka. Nemáte prosím někdo podrobnější informace o druhu, případně ceně nebo prodejci těchto slepic? Děkuji.
Živý plot ze smrku, 9.2.2008
Přesto bych se prosím zeptal, kdy a jak střihat živý plot ze smrčků? Jsou asi půl metru vysoké. Aby byly pěkně husté. Děkuji P.
kupa novej pily, 8.1.2008
Ano, je to SV. Děkuji P.
kupa novej pily, 7.1.2008
Pane J.S. prosím Vás, že odbočuji od témata. Nevíte jaké vůle ventilů jsou na B+S Quantum XM 50? Děkuji P.
Motorový olej - sekačka s pojezdem, 3.1.2008
Můžete mě prosím Vás někdo poradit, jaká  je vůle ventilů na motoru B+S Quntum XM 50? A jak se seřizuje vůle.  Děkuji. P
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika