|
Rostliny do středozemní zimní zahrady, 20.10.2008 Díky za radu bohužel jsem si postavil tuto zahradu jen 4 krát 2 metry hlavně pro potěchu takže musím pečlivě vybírat co tam dám a hlavně, aby to ladilo oku a nebyla z toho džungle.Kdyby náhodou někdo věděl kde se dají koupit rostliny do zimních... celý příspěvek > |
 |
Rostliny do středozemní zimní zahrady, 19.10.2008 Muže mi někdo prosím poradit jaké rostliny mohu mít v zimní zahradě středozemního tipu. Podotýkám, že mám oleandry, bouganvilia,citrusy, co k tomu děkuji za odpověd. |
 |
|
 |
oleo-mac 952, 9.8.2008 Mám taky 952 a běhá skvěle vyměnil jsem 2 řetězy a chytá na drc. když je opravdu chladno tak na druhý. Zatím jsem velice spokojený bratr má HQ a ta už dosluhuje v lese používáme obě dvě jde to jako po másle nejeden buk to už... celý příspěvek > |
 |
Jak pestovat pokojovy bananovnik a co chce, 24.7.2008 Dostala jsem banánovník od tchýně, byl to asi tak 2 měsíce uchycený oddenek, přenesla jsem ho do nového bytu a do druhého dne mi znědl nebo možná spíš zčernal jeden z listů. Je ještě nějaká šance že se vzpamatuje a můžu mu nějak pomoct?
Děkuju |
 |
Čínský traktor, 19.7.2008 Dle zadání dotatzu. již se dováží alespoň 2 roky - ale i já marně scháním informace a zkušenosti užavatelů. |
 |
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 15.6.2008 Jen se pane J.S. nenechte vytočit.Ať si každý udělá obrázek sám. |
 |
Sekačka Al-ko, Honda ne HQ? - do 15 000Kč, 21.5.2008 A co Dolmar? |
 |
zvadlé listy u rajčat?, 17.5.2008 Dobrý den, pěstuji rajčata ve skleníku prvním rokem a zničeho nic najdu na rostlince zvadlý list nebo i několik listů. Žádného škůdce nebo plíseň jsem na nich nevidím. Můžete mi prosím někdo poradit čím by to mohlo být? |
 |
Jahodník na zimu, 24.4.2008 Dobrý den,
jak a čím teď přihnojit jahody, aby byly pěkné a hodně rodily? Děkuji P. |
 |
Zelená vajíčka, 24.2.2008 Děkuji moc za reakce na můj dotaz, hlavně za radu, kam se mohu obrátit. Jsem velmi ráda a přeji pěkný den. |
 |
|
 |
Zelená vajíčka, 18.2.2008 Dobrý den, slyšela jsem o druhu slepice která snáší zelená vajíčka. Nemáte prosím někdo podrobnější informace o druhu, případně ceně nebo prodejci těchto slepic? Děkuji. |
 |
Živý plot ze smrku, 9.2.2008 Přesto bych se prosím zeptal, kdy a jak střihat živý plot ze smrčků? Jsou asi půl metru vysoké. Aby byly pěkně husté.
Děkuji P. |
 |
kupa novej pily, 8.1.2008 Ano, je to SV. Děkuji P. |
 |
kupa novej pily, 7.1.2008 Pane J.S. prosím Vás, že odbočuji od témata. Nevíte jaké vůle ventilů jsou na B+S Quantum XM 50? Děkuji P. |
 |
Motorový olej - sekačka s pojezdem, 3.1.2008 Můžete mě prosím Vás někdo poradit, jaká je vůle ventilů na motoru B+S Quntum XM 50? A jak se seřizuje vůle. Děkuji. P |
 |