|
Příspěvky uživatele - 165.54
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kvas jablek, 27.5.2010 Ano, to je samozřejmost.Přeci si nenechám touto jednoduchou záležitostí negativně ovlivnit výsledek... |  | Sakura - poranění kmene?, 16.5.2010 To jsem ráda, že se to samo časem zacelí, nerada do stromků nějak zasahuji, tedy na kmeni, větvičky stříhat problém nemám.
Moc díky. |  |
|  | Kvas jablek, 24.3.2010 zdravím, cukr sice brání octovatění založeného kvasu, přidá na množství vypáleného produktu, ale zvyšuje palčivost a nekvalitu.Přidávám tedy pouze med.Známý, co dělá roky jablkovici mi doporučil, že jablka potřebují cukru trochu víc-dává 3-4kg na... celý příspěvek > |  | Redeni benzinu s Olejem, 20.10.2009 Mám OleoMac křovák 746 T v provozu 10. sezónu, Pilu Partner 351 v provozu 9 let, nyní pilu Husqvarna 340 v provozu 2 roky a používám olej Husqvarna v poměru 1:50.Neřeším jestli je nový stroj nebo starší - pořád 1:50. Tak je to v návodu. Benzín... celý příspěvek > |  | Jaky trakturek na sekani travy? cca 2000m, 18.10.2009 Na XT200 HD mám motor B&S model 400000 INTEK EXTENDED LIFE SERIES. To bych ale neřešil, protože motor přežije stroj, pokud je dobře servisován-olej. Na traktoru jsou jiné součásti, které vydrží mnohem méně. Dvouválec má vyrovnanější chod a... celý příspěvek > |  | Malotraktor Vari Honda nebo kultivátor od Mountfieldu?, 16.10.2009 vari je vazne dlbe zprevodovana.jednicka ma silu jak hrom, ale je pomala jak hrom. 2 a 3 jsou v terenu nepouzitelne. prevodovka je sice poctiva tezka litinova, ale to razeni rychlosti je jak u ruskyho tanku:) rechtacky na kolech: kdyz jsou zapojeny... celý příspěvek > |  | Schizandra dotaz, 13.10.2009 Dobrý den. Objednal jsem si schizandru čínskou ve formě tablet. Mám vcelku dost nepříjemné problémy s nízkým tlakem. Myslíte, žě přědpoklad, že by mi tato bylina mohla pomoc, je reálný?? Ve výčtu charakteristik této byliny je mimo jiné stabilizace... celý příspěvek > |  | Zahrada bez chemie - tipy a triky, 12.10.2009 Nelze, ale některé nepřesvědčíte, že i zkvašený slepičák je to, čemu říkají "chemie" a co považují za jed. |  | Jak na žáby ve skalce, 8.9.2009 Ropuch máme plnou zahradu, o skalku žádný zvláštní zájem nejeví, natož aby ji rozhrabávaly. Hrabou si jen takové mrňavé důlky v trávníku - nevím přesně proč a připadá mi, že to dělají jen na jaře. Rozvrtanou skalku má na svědomí nejspíš nějaký... celý příspěvek > |  | Vodárna - nerez?, 5.9.2009 Pravda, řešil jsem stejný problém, Sigma je bohužel minulostí, na kterou mužeme jen vzpomínat, v současné době ji snad mohou nahradit čerpadla v cenové relaci nad 15.000Kč s finančně náročným servisem.Zlaté české ruce pracují na výrobních linkách v... celý příspěvek > |  |
|  | Vodárna - nerez?, 5.9.2009 Je potřeba jít s dobou, s dodávkou vody do objektu mám letité zkušenosti a čerpadla /domácí vodárny/nové generace-bez tlakových nádob, hlučných čerpadel, vysokou spotřebou energie, poruchovostí,náročností na prostor jsem se konečně zbavil a jsem... celý příspěvek > |  | Levandule, 25.8.2009 já mám obyčejnou lékařskou- ta má svtlejší květ než třeba levandule úzkolistá - Hidcote Blue ta je modro fialová tmavší, a pak mám zvláštní označenou cedulkou " Toscane" ta má zvláštní já říkám Motýlkový květ :-) mám ji... celý příspěvek > |  | Drtic/stepkovac Al-ko new tec 2400 - zkusenosti, 25.8.2009 Drtič Al-Ko NewTec cosi (s podobným výkonem, netvrdím že nutně naprosto stejný model) mám taky. Zkroucené větve jabloní tam skutečně nejdou zasunout, žvýká tenké březové větve. Šroub na zavírání přední části je opravdu zbytečně dlouhý a... celý příspěvek > |  | Univerzální strunová hlava, 12.8.2009 Tahle je dobrá.
Výrobek koncernu Electrolux, prodává se např. v Globusu, cena asi 450 Kč. Jsou u ní čtyři různé připojovací šrouby, jestli zrovna M8 a se stoupáním závitu, které potřebujete, to netuším. |  | Fíkovník, 29.7.2009 Dobry den,
taky mam fikovnik, ktery ma 17 velkych a 16 malych plodu, zasadila jsem ho na jizni stranu k domu a do pudy, takze ma svetlo a teploucko, prestoze je zasazeny ve volne pude, zalevam ho a fiky jsou tak velke, ze ohybaji vetve, ale jsem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|