|
Příspěvky uživatele - 165.54
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Venkovní terasy - decking. Máte zkušenosti?, 16.1.2011 Já jsem si nechal dodat terasu na klíč od firmy, která mi provedla celkovou montáž terasy jak jsem potřeboval. Montáž 45m2 provedli asi za 3 dny a každý rok mi ji jezdí 2x ročně natírat. Nechali mi vybrat materiál z jejich nabídky. Rozhodl jsem se... celý příspěvek > |  | Agave americana - odolnost, 28.12.2010 Mě se to zdá také divné, protože jsem v životě neslyšel, že je agave jedovatá, možná to zjistili při nějakém rozboru rostliny, no uvidíme co se nám dostane za odpovědi. |  |
|  | Trachycarpus takil, 28.12.2010 Dobrý den,
mám mladou rostlinu se silným kmenem původem ze Španělska, koupil jsem ji ve specializovaném obchodě a tam mi říkali, že tento Trachycarpus takil, je odolnější vůči mrazu (-19) a vlhku než Trachycarpus fortunei a wagnerianus, tahle... celý příspěvek > |  | Agave americana - odolnost, 28.12.2010 Jejda , to jsem vůbec nevěděl, že je takhle nebezpečná, naštěstí jsem se o to neporanil, příště si budu dávat větší pozor, děkuji za důležitou informaci, ale chci se zeptat, z nějaké agave se přece dělá v Mexiku alkoholický nápoj pulque, to je... celý příspěvek > |  | Snehová fréza benzínová, 25.10.2010 Omlouvám se za překlep, je to asi tím že se v oboru pohybuju cca patnáct let ale o tomto výrobci slyšel až teď a dokonce jsou světoví a největší... Motor LCT Strom Force 208 je co? Chi..? Když se za pár let po... budete ho měnit za B&S? Není... celý příspěvek > |  | Stihl x Oleo Mac x Husquarna, 25.10.2010 Tazateli bych také doporučil Hsq 445, popř. Jonsereda CS2245, ale samozřejmě farmářky/profi od Stihlu mohu taky jen doporučit a určitě s ním neudělá krok vedle. |  | Snehová fréza benzínová, 25.10.2010 Ubíral bych se dál od číny k něčemu značkovějšímu. S frézami Hecht jsme kupodivu neměli zas nějak moc problémů, ale kdo ví co bude za pět let, a termín dodání některých ND byl hrozný. Vzpříčený kus něčeho o vyhazovací kolo- rozskočena řemenice- dva... celý příspěvek > |  | Benzínová sekačka Husqvarna R 152 SV, zkušenosti, 25.10.2010 Sekačka Jonsered z Hornbachu je v naprosto stejné kvalitě, jako u dealera Hsq, popř. Jonseredu. Stroje pocházely ze stejného skladu HSQ ČR (dovozce), jenom jí chlapci v hyper-super prostě nerozumí, neznají ji a neumí zákazníka seznámit s obsluhou,... celý příspěvek > |  | Starjet a olej Paramo M8 AD, 18.10.2010 V Jičíně (AGS) lejou Tinan Fuchs 15W40 při generálkách popř. výměně náplně do hydropřevodovek, ale jestli někteří prodejci lejou Titan Fuchs na jejich doporučení i do motorů... V mountfieldu mají zase Madit 15w40, to je těžké. Dneska je to hodně i o... celý příspěvek > |  | Křovinořez Blue Bird, 18.10.2010 No a aby to nebylo tak jednoduché italský Blue Bird nedávno koupil Elektrolux a přiřadil si ho do své skupiny Husqvarna group. Že má Hsq výrobní linku v číně nezpochybňuju, koupili si i fabriku Jing Feng. Raději ani nechci vědět kde se dělají... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou rotační sekačku s otočnými předními kolečky?, 3.8.2010 Dobrý den.Můžu se vás zeptat jak se vám s těma Hondama seká?Řeším také problém se sekačkou.Už jsem toho pročetl mraky.Mám zahradu 2000 m2 a sekám každý týden až dva.Byl jsem rozhodnutý pro travní traktor tak do 50000 ale po pročtení zdejší diskuze... celý příspěvek > |  | Škůdce na blumě, 6.7.2010 děkuji, máte pravdu, jedná se o u nás nový druh slunéčka, viz link. |  | Škůdce na blumě, 6.7.2010 dobrý den i vám... no je to pro mne záhada, díval jsem se na skudci.com i na jiné weby věnované škůdcům a nikde jsem tohoto brouka nenašel... všechny listy vypadají jako prostřílené z brokovnice... pracovitý, nicméně nezvaný brouček |  | Škůdce na blumě, 6.7.2010  Bluma je obalena škůdcem, který vypadá jako vývojová fáze mandelinky.Na listech po něm zůstávají díry, napadl i zelené plody.Pomůže mi někdo nevítaného návštěvníka identifikovat a poradit mi, co s ním?...přikládám fotografie |  | Správné řezáni, 6.6.2010 Dyk jsem za to taky mistru Kriegovi, u kterýho jsem dělal papíry, vděčnej. Fakt, kdo zkusí, nechce jinak. On si málokdo uvědomuje, že opravdu po vyjetí nádrže ten řetěz otupíš.
A i si člověk trošku odpočine Nehledě na úsporu práce při... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|