Příspěvky uživatele - 19.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Amarylis, 6.2.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, jak jsou na tom vaše Hvězdníky?Už je máte všechny probuzený?Kvetou?Mě už dva odkvetly, jeden je právě v květu, další dva se chystají kvést a tři se teprve líně probouzí.Pochlubte se!!! Hezký den.
Campanula zvonek nevěsta, 6.2.2010 Obsahuje fotku
Ahoj Magdo, tak jsem ten ibišek obrala, srdce mi u toho krvácelo,ale snad se podařilo.Stačí to zatím takto?Hezký den.
Pokojové rostliny, 5.2.2010
Tak to máte taky co dělat než to všechno zalijete.Pěkný, jak fuchsie tak begonky.A ten váš dvorek, je prostě úžasný, jen mi pod tím malým okýnkem chybí lavička a babička v šátku a zástěře s kočkou na klíně a pes na zápraží.Pohádka mládí... připomělo... celý příspěvek >
Molice je pěkný prevít, předloni jsem ji našla touto dobou doma na campanulce a v létě mi zlikvidovaly moje první dvě fuchsie.Ale dnes už vím co a jak a jaký postřik použít, tak by to nemusel být zas takový problém.Už jsem se naučila, že květiny... celý příspěvek >
Flam, jak moc je náročný na pěstování?Já po něm už pokukuji třetím rokem a ještě jsem se neodhodlala ke koupi.Ale když se dívám na tu Vaši fotku... asi do toho půjdu.Hezký večer.
Rhipsalis - začíná kvést, 5.2.2010 Obsahuje fotku
Dobrý večer, máte někdo tuto rostlinu a zkušenosti s jejím pěstováním?Může se s ní hýbat, nebo je to jak u Vánočního či Velikonočního kaktusu neotáčet, nepřenášet nebo opadají květy?Mám ho asi půl roku a stojí na SZ okně.Podělte se o své... celý příspěvek >
Pokojové rostliny, 5.2.2010 Obsahuje fotku
Ahoj Magdi, ta palma je moc pěkná a vůbec ta velikost, to aby jste jí pořídila zvláštní místnost.To já zas včera neodolala a koupila jsem si aspoň malou fialku.Mají v obchodech už i krásné primulky, ale s těma ještě chvilku počkám.Hezký den.
Doporučte letničky do truhlíku na úpal, 5.2.2010
Já dávám na úpal Gazánie.Krásné bezproblémové a nenáročné květiny.
Campanula zvonek nevěsta, 2.2.2010
Ahoj Magdi, tak já se do toho pustím, zítra ne musím do Brna, ale pozítří si na to udělám čas a pak vyfotím a vložím foto.Zatím se loučím a děkuji za odborné vedení.Hezký večer.
Campanula zvonek nevěsta, 1.2.2010
Jejda, tak ten teda je.Máte krásnou sbírku.Před chvílí jsem se dívala na toho mýho sirotka a napadlo mě taky to zapěstování do stromečku.To chce vyštípat všechny postranní výhony a pak až doroste do požadované výšky zaštípnout vršek a nechat... celý příspěvek >
Zlte paradajky, 1.2.2010
Ahojky Žanet, ještě jste měla Monice napsat, že Perun rajčátka jsou sice malá a chutná, ale že ty rostliny jsou pěkní divočáci a narostou veliké, převeliké.Hezký večer.
Campanula zvonek nevěsta, 1.2.2010
Magdo mooooc pěkný.Koukala jsem a jsou všechny moc krásný, ale upoutal mě ten jeden květ lososové barvy.Kde nakupujete?Já mám 4 venkovní, ale pokojový zatím jeden a ráda bych mu pořídila ještě nějaké kamarády.A děkuji za rady.
Campanula zvonek nevěsta, 1.2.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den všem, ještě to asi bude chvíli trvat, než roztaje sníh, než zem trochu oschne, ale pak, a na to se tady určitě těší všichni, hurá na to.Rýt, okopávat, sázet... Magdi moc pěkné ibišky, já mám teprve první a to loňský proutek, ale ukázal tři... celý příspěvek >
Anturie - Co to může být?, 31.1.2010
Tak takto vypadala ta moje do nedávna.Dostala jsem ji vloni na jaře, odkvetla a tvářila se všelijak.Přesadila jsem ji a listy začaly mít fleky tak jak je na fotu.Trvalo to asi půl roku než se vzpamatovala a začala kvést.Nerosím, zalévám podle... celý příspěvek >
Campanula zvonek nevěsta, 31.1.2010
Magdi ahoj, sice je to psané Bertě, už tady dlouho nebyla, ale jestli dovolíte budu reagovat.Mám kapradinu Ledviník a stejný problém jak Vy.Dokud se netopí je to v pohodě, ale jak začne topná sezona je problém s prosycháním a opadáváním.Mám jich... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika