|
Příspěvky uživatele - 19.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 11.3.2010  Všechny kytičky jsou krásné, i ty Vaše!!! Důležité je, aby se jim dařilo a dělaly nám radost.Hezký den. |  | Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 11.3.2010 Přeji taky hezký den, hned jak se ukáží první pravé lístky dávám sazeničky do plast.kelímků, stejných jak na fotu od Mirka a později až jsou rostliny větší do půllitrových.Rajčata posazuji pokaždé níž, odlomím třeba i pár lístků a zasypu.Vytvoří si... celý příspěvek > |  |
|  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 11.3.2010  Hlavně aby nevyšel ten konec s tím dubnem.Vaší čičině se asi taky nechce ven do toho bílého jak tomu mému zvěřinci, ale za těma kamnama je prozatím náááherně.Hezký den. |  | Černý bez a výrobky z něj, 10.3.2010 Žanet, vloni jsem si dala do vyhledávače na gogle "sirup z květu černého bezu"uvařila dle receptu a je to vynikající záležitost, chodím pro něj do sklepa častěji jak pro víno.Hezký večer. |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 10.3.2010 Dobrý večer, papriky rajčata přepikýrované, vysela jsem nějaké letničky, provedla také kontrolu oleandrů, mučenek... na zimovišti, prošla se po zamrzlém jezírku a ostříhala vše suché co čouhalo nad ledem.Ta zima se letos ne a ne vzdát Sníh už je jen... celý příspěvek > |  | Pokojové květiny nevyžadující dostatek světla, 10.3.2010 Dobrý den, pro mě je tou nejosvědčenější květinou do tmavých koutů Aglaonema commutatum - Aglaonema čínská.Vyzkoušeno, roste velice dobře a toho světla opravdu moc nepotřebuje.Nerosím, zalévám přiměřeně a narůstají mi veliké trsy.Za ty roky co ji mám... celý příspěvek > |  | Yuka, kdy a jak zmladit?, 16.2.2010  Dobrý večer, poradíte prosím kdy a jak zmladit Yuku?Na léto je dávám pokaždé ven do polostínu, zimu tráví přibližně v 10-15st.V zimě zalévám jen mírně a když je na podzim stěhuji do domu preventivně stříkám postřikem proti savému a žravému... celý příspěvek > |  | Jaké letničky do stínu?, 15.2.2010 Ahojky, každý to dělá jinak.Já dávám hlízy do malých květináčků, jen o málo větších než jsou hlízy s obyč.zahradní zeminou.Jen položím a lehce přitlačím.Dám na okno, ze začátku do místnosti kde se moc netopí a opatrně zalévám, do tepla je dám až... celý příspěvek > |  | Pokojové rostliny, 7.2.2010 Dobrý večer Magdi, datlovou palmu dostala dcera k narozeninám v práci od kamarádek a nechce ji nechat na ubytovně, přiveze ji domů a tak trochu sonduji co a jak.Asi nebude moc veliká, ani netuším v jaké velikosti se prodávají.Ty moje begonky mě... celý příspěvek > |  | Pokojové rostliny, 7.2.2010 Ten ale není ze semínka, že ne?Žanet, jste děsný fanda.Ještě mi prosím řekněte, když dáte datlovník ven máte jej na sluníčku nebo v polostínu? Kde je mu nejlíp?Hezký den. |  |
|  | Pokojové rostliny, 6.2.2010 Magdi ještě prosím Campanula, zvonek,nevěsta, dala jsem tam foto toho ibišku.Děkuji |  | Jaké letničky do stínu?, 6.2.2010 Netýkavka je nezmar, kvete od jara do podzimu a pokud ji dáte domů do chladné a hodně světlé místnosti, pokvete i tam a dá se i přezimovat, ale to se mi nikdy nepodařilo.Hezký večer. |  | Pokojové rostliny, 6.2.2010 Ahoj Magdi, tak s begonkama jsem to vymňoukla.Já holka zapomětlivá na ně zapoměla a nechala jsem je zmrznout ve stodole.Na podzim jsem je očistila a nechala na stole mezi květináči a stalo se.Prostě koupím nové.Primulky ty jsem měla vloni ve... celý příspěvek > |  | Vlhkost vzduchu, suchy vzduch, rastliny ako zvlhcovace, 6.2.2010 Ahoj Věrko já jsem je kdysi kupovala v železářství Fiala a jsou opravdu dobré, můžu doporučit.Jak začala topná sezona byly věčně prázdné.Hezký večer. |  | Amarylis, 6.2.2010 Ten červený mám taky, ale zatím nevykvetl.Snad to bude některý z těch co mají poupata.Nepopisuji a tak je pro mě barva hvězdníku pokaždé překvapení.Moc pěkný.Hezký den. |  |
 |
|
|
|