|
Příspěvky uživatele - 19.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 16.3.2010 Až nakoupíte a zasadíte nezapomeněte dát foto.Hezký večer. |  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 16.3.2010 Ahojky Hanči, moc,moc přeji krásný večer.Tak já to vyzradím, ať můžete někomu udělat radost s nově vypěstovanou rostlinkou.Nebyl to můj nápad, to přiznávám, kaktusek dostal manžel k svátku.V květináčku byl písek a spodek lovečáku zabalený ve folii a... celý příspěvek > |  |
|  | Pokojové rostliny, 16.3.2010  Dobrý den Jani, málem jsem to mezi těma pilama a stříháním stromků přehlédla.Krásně vám to kvete.Moc se mi líbí ta modrá Tořivka.Hezký večer. |  | Založení skalky před plotem - východní strana z kopce, 16.3.2010 Dobrý den, z vlastní zkušenosti - nedělejte to!!Hlavně pokud je místo kde chcete skalku udělat hodně frekventované.Mám něco podobného před domem, ale bohužel i autobusovou zastávku a když po poledni z autobusů vyběhnou školáci, nic je nezastaví, ani... celý příspěvek > |  | Zakrytí okrajů jezírka, 15.3.2010  Taky jsem se na to koukla a nezdá se mi to.Nevím, asi jen v nouzi nejvyšší.Liduško, asi dejte raději ty kameny i když to bude trvat trochu déle, pak se vám na nich bude třeba vyhřívat krásná užovka.Hezký den. |  | Česnek teď na jaře?, 15.3.2010 Ahojky Honzo, taky letos poprvé sázím česnek a tak jsem se do toho včera pustila, vítr pěkně fučel, ale je to ho to vé!!!Čajík s kapkou slivovice zahřál.Jen dnes po ránu mě tak trochu opustil humor, když jsem viděla tu sněhovou nadílku.Snad to... celý příspěvek > |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 15.3.2010  Včera jsem konečně sundala z oken pozůstatky Vánoční zeleně a udělala si jarní truhlíky.Prozatím to pro živé kytky není to pravé ořechové a tak umělotinky na chvíli zaskočí.A hups, do rána zapadáno takovým tím cosi ,na co se už asi nikdo z nás... celý příspěvek > |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 15.3.2010 Ahojky všem, Žanet,přeji brzké uzdravení!!!Budete to potřebovat.Odpočívejte a nabírejte síly.To jaro snad už musí konečně přijít.
Mílo, já doufám, že podrazí.Ještě jsem to tak důkladně neprohlížela, ale věřím.Přec mi nemůžou pomrznout všechny čtyři... celý příspěvek > |  | Amarylis, 13.3.2010 Magdi, moc hezký.Pěkně Vám to kvete.Já už taky čekám na poslední dva opozdilce, snad už příští týden.Tomu jaru to bude asi trvat déle, co?Hezký večer. |  | První vlastní výsev rajčat, 13.3.2010 Tak koukám že tu blb..nás dělá víc.Moje maminka kdysi zahradničila a nikdy nemluvila o sprášení, ale vždy jen o tom, že se rostliny o sebe opřou a nepadají k zemi pod tíhou plodů.Amy(oblíbená to odrůda) a jiné.Letos jsem teda dvě odrůdy, které mám... celý příspěvek > |  |
|  | Rhipsalis - začíná kvést, 13.3.2010 To je milé, děkuji.Já už na to taky přišla, že se s ním může pohnout a nic se nestane.Kaktus jako takový nemám ani jeden a nikdy jsem nepěstovala, krom toho Vánočního.Toto byl dárek, ale mám z něj radost, krásně se rozrůstá a když i vykvetl, tak se... celý příspěvek > |  | Anturie - Co to může být?, 11.3.2010 Mě se při přesazování jeden kmínek odlomil a kořínky měl, dala jsem ho stranou, jenže při úklidovém zápalu jsem ho shrábla i se starou zeminou a vyhodila, až později jsem jej jaksi postrádala, ale to už bylo pozdě.V kompostéru bylo zrovna tak na dně... celý příspěvek > |  | Pěstování ředkviček, 11.3.2010 Zdravím, u nás se saďá i torek a torkyňa.Taktéž JM.Hezký den. |  | Okrasné záhony pro inspiraci, pochlubte se fotkami, 11.3.2010 Ahojky děvčata, dejte si tady na zahradě do vyhledávače - pochlubte se svojí zahrádkou - je tam toho spousta.Hezký den. |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 11.3.2010 Ahojky Mílo, úplně souhlasím s tou poslední větou.Včera jsem šmejdila po zahradě i když fučel pěkný vítr a dělala si plány na dnešek, ale ouha, ráno a to jistě neuhádnete co padalo z nebes... SNÍŽEK...Tak zas nic.Jen jsem zjistila, že mi ušatí... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|