|
Příspěvky uživatele - 19.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skalnička?, 17.5.2010  Hezký den, pomůžete prosím s názvem této droboučké modro- bílé kytičky?Micuko |  | Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 16.5.2010 Mirku, nejste sám, JM a taky mám veškerou sadbu schovanou v pařeništi.Je už sice po 15 květnu, ale při těchto nočních a denních teplotách to nemá smysl hnát se s tím ven.Právě jsem zhlédla počasí na Čt1 a snad od poloviny příštího týdne by to mělo... celý příspěvek > |  |
|  | Campanula zvonek nevěsta, 16.5.2010  Ahojky Magdi, taky mě to počasí pěkně.Dnes je zima, fučí a stále poprchává.Proběhnu zahradu mezi kapkama deště, okouknout co nakvétá a co kvete a šupajdím zpět do domu.Moc si těch kvítků neužijeme, jestli to takto půjde dál.Ve dvoře to celkem jde je... celý příspěvek > |  | Prosím, co je to za rostlinu, 16.5.2010  Leni je to saxifraga - lomikámen.Hezký den. |  | Nekvetou nějak brzy?, 14.5.2010 Zdravím, včera jsem doslova zírala ve Znojmě na obrovskou rozkvetlou hortenzii.Taky se mi to zdá nějak brzo, ale asi to tak má být.Krásný den. |  | Campanula zvonek nevěsta, 6.5.2010  Ahojky Magdi, to jaro je paráda, hned je lepší nálada.Venkovních ibišků mám zatím 5 a z toho jeden plnokvětý, ale nevzpomenu si už na název, jen vím, že se nemá stříhat, držím se toho a každý rok je obalený květy.Ty co mám na volném prostrnství,... celý příspěvek > |  | Campanula zvonek nevěsta, 26.4.2010  Ahojky Magdi, jsem hrozná já to tady přehlédla, omlouvám se.Nevěsty jsem taky namnožila, a taky se daří.Jednu sarou tříletou jsem lehce ostříhala a nechala v klidu růst, jen jsem ji přesadila.Koupila jsem muškáty a verbeny, zatím.Všechno už mám venku... celý příspěvek > |  | Oleandr, 22.4.2010  Ahojky Hanko, mám asi podobný vašemu oleandru.Přidám foto, ale je ho tam jen kousíček, tehdy jsem chtěla hlavně vyfotit mučenku a zjistila jsem, že foto celého rozkvetlého oleandru nemám.Hezký den. |  | Amarylis, 18.4.2010  Poslední |  | Dendrobium nobile - žloutne, 18.4.2010 Možná Věrka nereagovala dříve, protože ne každý sedí denodeně u počítače.Zalévám stejně a i v stejném intervalu, někdy je i o pár dnů delší a jen občas stříknu hnojivo na list.Jinak vůbec nerosím, mezi orchidejkama mám misky s vodou a některé... celý příspěvek > |  |
|  | Proč zasychají nové přírustky?, 13.4.2010 Ahojky Marcelko, Hořká sůl je výživa pro rostliny, která jim dodá hořčík.Prodává se všude tam kde jsou k dostání hnojiva a postřiky v granulích i tekuté formě.Jinak zadejte si do gogle co je hořká sůl a najdete tam vše co potřebujete vědět.Hezký... celý příspěvek > |  | Oleandr, 12.4.2010 Kristalon, hnojivo zahradníka Lebiše aj. |  | Komule, 12.4.2010 Maruško taky moc a moc zdravím.
Tak já jsem z jihu Moravy a jakmile přestane pršet, vezmu nůžky a jdu se pochlapit a střihnu, jestli je vůbec živá. |  | Opravdu mini jezírko, 12.4.2010 Záleží na počasí, velikosti mini jezírka, stanovišti a kolik tam bude rostlinek.Jednou, dvakrát týdně?Prostě když jsem šla s konví okolo přidala jsem vodu.Bylo to malé jezírečko a stálo na volném prostranství, na zimu jsem rostliny dala do velkého... celý příspěvek > |  | Opravdu mini jezírko, 12.4.2010 Dobrý den, vloni jsem si udělala asi 40l mini jezírko.Nádobu protože byla z plechu jsem vyložila folií, naaranžovala jsem si rostliny, šáchor,plavín, blatouch,květníky zakryla kameny a nalila vodu z vodovodu.Stálo celé léto na sluníčku a bylo čisté,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|