|
Příspěvky uživatele - 19.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Campanula zvonek nevěsta, 28.1.2010 Ahojky Magdi, s tím zaléváním to není jednoznačné.Campanuly které mám přes zimu v chladu, ty opravdu zalévám málo, ale třeba zrovínka get mee, tu mám na parapetu nad radiátorem a doslova saje a saje, tak že každé tři dny dostává plnou misku... celý příspěvek > |  | Campanula zvonek nevěsta, 28.1.2010 Ahoj Lucko, je tady diskuse Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, kde je asi 113 příspěvků a sposta fotek, určitě tam najdete inspiraci.Já moc letničková nejsem, i když... Vloni jsem si napěstovala tolik letniček, že jsem málem osázela i hrnce z... celý příspěvek > |  |
|  | Campanula zvonek nevěsta, 27.1.2010 Ahojky Lucko, hlavně vyberte rostlinu která má hodně poupat a není moc rozkvetlá a koukněte v jakém je stavu.V těchto obchodech někdy bývají buď skoro usušené a nebo přemokřené a uhnilé.Listy musí být zelené bez známek poškození a i když campanuly... celý příspěvek > |  | Strelicie, 26.1.2010 Ahojky Ello, já ji nemám, ale něco jsem ti našla.Léto venku, to je v pořádku.V zimě 12-15st a východní okno.Je náročná na světlo, ale pokud je na jižním nebo jiho západním je potřeba stínit..Substrát nesmí vyschnout.V létě umírněná zálivka a v zimě... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 25.1.2010 Ahojky, dejte si tady do vyhledávání Campanula zvonek nevěsta a zobrazí se Vám diskuse kde najdete lat.název, jak ji kdo pěstuje a množí a spoustu dalšího.Hezký večer. |  | Jak nalákat na zahradu hady - slepýše, užovky apod.?, 9.1.2010  Nám se užovky nastěhovaly do dvora k jezírku a nevadí jim ani pes ani kočka.Břehy jsou z kamenů a tak jim skuliny poskytují úkryt, mají vodu ke koupání, rybky k jídlu a když je hodně teplo tak se vyhřívají na kamenech. |  | Pokojové rostliny, 19.12.2009 Hezký večer, Jarko koukala jsem na ten Váš ledviník, taky vám přes zimu jak se začne topit prosychá?Já se snažím rosit, ale moc to nepomáhá. |  | Pokojové rostliny, 18.12.2009 Ello, přísavník jsem množila.Na podzim jsem uřízla větvičky tak 20cm a asi třičtvrtě šupla do země, zalila a přikryla 5litr.sklenicí.Do jara jsem si toho nevšímala a odkryla až nehrozily větší mrazy.Většinou už byly větvičky narašené a zatím se daří,... celý příspěvek > |  | Pokojové rostliny, 18.12.2009 Jejda to je mazílek.Barča je krásná, já měla vždy ráda černý kočky i pesálky.
Ello, pokud nemáš jinou možnost musíš ji nechat doma a doufat.Mě teda Bouganivilea přijde jako dosti vitální rostlina.Na jaře bych střihla a dala ven.Určitě pokvete.S... celý příspěvek > |  | Pokojové rostliny, 17.12.2009  Tak to jo, špatně vidím a někdy ani lupa nepomůže.Taky jsem ji měla, koupila jsem ji na jaře, zimu strávila v chladu, opadala a k jaru obrazila jenže další zimu to nepřežila, nevím co se jí stalo velice rychle uschla.Bouganivilleu mám taky.Zimuji ji... celý příspěvek > |  |
|  | Pokojové rostliny, 16.12.2009 Ello, moc pěkný je vidět, že se těm orchidejkám u vás líbí.Vedle Bougainvillei máte voskovku? |  | Pnoucí růže velkokvětá červená, 15.12.2009 Evo, moc děkuji, vše pročtu.Teda jestli mám Sympatii tak potěš... to bude trochu boj o místo, ale nějak to zvládneme.Manžel bude muset udělat trochu větší a bytelnější oporu.Ježíš jak já se už těším na jaro až to začne všechno rašit, kvést... hezký... celý příspěvek > |  | Růže, 14.12.2009 Paní Evo, mezi fotkama které jste sem vložila jsem našla růži Sympatii, kterou mám asi i já místo Paul Scarlet.Voní, dvakrát bohatě kvetla, po třetí to už bylo jen pár kvítků opozdilců.Je pravda, že může dorůst až do pěti metrů? Vysadila jsem ji... celý příspěvek > |  | Pokojové rostliny, 14.12.2009 Ahojky všem, IN,OUT Moniko nepřipadají Vám ty zkratky děsný?ta naše řeč je tak krásná. Já je přímo nesnáším a u nás doma je nikdo nepoužívá, ještě že takAle když už to tady bylo načatý tak In by pro každého mělo znamenat to, že... celý příspěvek > |  | Pokojové rostliny, 13.12.2009 Jejda Maruško, málem jsem to přehlédla, děkuji za pochvalu |  |
 |
|
|
|