Příspěvky uživatele - 75.229

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak dále?, 29.10.2007
Cukernatost 5 a lihov. 12 není u hrušek, ale u jablečného moštu, cukr jsem nepřidával, mošt měl na počátku 13.5 cukernatost. U hrušek , to je ten druhý údaj jsem přidal na 50 l 2 kg nerafinovaného, hnědého cukru. S těmi to bylo složitější hektické... celý příspěvek >
Jak dále?, 28.10.2007
Dobrý den tak po osmi dnech jsem změřil hodnoty jabl. moštu, který měl na počátku cukernatost 13.5. dnešní hodnoty jsou - cukr 5, alkohol 12. Hrušky po třech týdnech - cukr 6 alkohol 8. Vše měřeno refraktoměrem a vínoměrem, teplota místnosti - 17 st.... celý příspěvek >
Olej do benzínu, 21.3.2007
děkuji za odpověď, v podstatě se ptám proto, že pro mě jsou dostupnější oleje prodávané u bez. pumpy (z hlediska vzdálenosti od bydliště) než ke značkové prodejně, ale je pravda, že nemám ověřeno, zda se tam - u pumpy, nedají koupit i oleje určené... celý příspěvek >
Olej do benzínu, 21.3.2007
Mám dva dotazy - jak zjistím otáčkový faktor příslušného motorového oleje? Nestačilo by pro volbu oleje do benzinu " hlídat si " pouze údaj TB 50-200m3 ( dle API ) resp. "B" dle jiné normy? děkuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika