|
pěstování kiwi v jižních čechách, 4.4.2007 Částečné omrznutí vyrašených výhonů u odrudy Weiki se mi stalo za patnáct let jen jednou a to předloni. Opravdu jen částečně, plodů jsem z keře sklidil stejně celou zelenou bednu. Možná táké napište, jakou máte odrudu. Vyzkoušel jste jich více? Nerad... celý příspěvek > |
|
Jak na pařezy?, 3.4.2007 Ještě pokud Vám někdo radil, vytáhnot je traktorem, tak to je potom velice pracné. Právě minulý týden jsem takto likvidoval asi 7 stromů a to proto, že se jedná o pole, tedy orání a rytí. Oni se udělají dost velké díry, odhaduji klidn5 a více koleček... celý příspěvek > |
|
|
|
Jak na pařezy?, 2.4.2007 Já pařezy kde se neorá, odkopu lehce motykou, sekerou osekám špinavou kůru od země a písku a motorovkou se zemí uříznu. Ještě bych doporuřil po uříznutí natřít Roundupem. Jinak by možná obrážely některé podrostové dřeviny z kořenů. Zemí přehrnout... celý příspěvek > |
|
pěstování kiwi v jižních čechách, 1.4.2007 Vážená paní a všichni ostatní kteří ještě neznáte mé téma ,,Toje nádhera" na zahradě living. Udělejte si jeden večer pro sebe a pročtěte si ho celý. Najdete tam odkazy, adresy a mnoho zkušeností s pěstováním Kiwi. Toto ovoce si zaslouží... celý příspěvek > |
|
ptáci a třešně, 1.4.2007 Tak to já jsem udělal 3 budky pro špačky, a oni už si ty ostatní vyženou. VašekB |
|
Hnojivo kristalon start a slepicinec, 30.3.2007 Mně osobně se nezdá spojovat dvě dusíkatá hnojiva. Když už chcete míchat, použil bych kombinaci květ plod. VašekB |
|
rakytník, 27.3.2007 Zkušenost s plody ty nejlepší. Běží tady dvě diskuse souběžně, a na té druhé je vše napsáno. VašekB |
|
Taky u vás pršelo bláto?, 24.3.2007 Teď to bylo právě v tv. novinách. Prach z Afriky. Ještě štěstí, že to nebylo z jaderné elektrárny. |
|
popínavá trvalka, 24.3.2007 Velice pěkný je i Hrachor ale trvalý, hdně narůstá a bohatě kvete. Vkěty jdou řezat i do vázy. Ale já se moc rád dívám na kiwi, je to nádherná liána a bohatě plodí. Nevýhoda je, že se musí udělat opora, ale to je na skoro všechny popínavky. Je... celý příspěvek > |
|
Rozměry kořenového systému stromů, 23.3.2007 Učili jsme se, že to co je nadzemí je i pod zemí. Samozřejmě že to není vždy uplně pravda, ale trochu bych se k tomu přikláněl. VašekB |
|
|
|
Odrůda rajčete, 21.3.2007 Já jsem měl vloni velice dobrou zkušenost s chutí právě těch malých. Tyčkové třešňové, Cherrola F1 a ještě stejné ve žluté barvě. Ty byly ještě sladší. Pro mne tedy vynikající a včera jsem koupil semínka v Hypernově. Píšete, že malá nejsou dobrá. V... celý příspěvek > |
|
destilační přístroj, 15.3.2007 Frutana spol. s.r.o., Fu"gnerova 306, 388 01 Blatná
Již jsem tu psal, nepoužívat kvasnice, jsou pro něco úplně jiného!!
Stejně to platí o pivovarských kvasinkách, ty kvasí jiné cukry. Proč hledat něco jiného než to co je pdo danou věc... celý příspěvek > |
|
destilační přístroj, 14.3.2007 Že by kvasinky vínka byly nevhodné? Z jakého důvodu potřebujete z kvasu vice než 15% alkoholu. To vypadá že dáváte mnoho cukru. Nevidím v tom žádnou potřěbu vyhledávat kvasinky, jak tu někdo píše jsou hluboko prokvašející. Pokud jsou v textu chyby,... celý příspěvek > |
|
Moruše, 13.3.2007 Běží tato diskuse na living zahradě. Tam je rada možná již napsaná. VašekB |
|
Roubování, 13.3.2007 Přesně i moje slova. VašekB |
|