|
Příspěvky uživatele - 66.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradní robot - receptář, 8.10.2009 Z pilnosti jsem se podíval na cenu STi..lu Multisystem MM 55 a je vč. dph za základní jednotku 9990,- Kč. celkem není proti 19 tisícům, celkem neznámé firmy, co řešit.
zdravím
Pavel |  | Dub červeny, 6.10.2009 Pane Stanislawe,
üž jsem se k dubu červenému nechtěl vracet.
Samozřejmě že nejsou hektary dubů amerických v naší přírodě. Až budou, třeba přijde i nová neznámá dnes kalamita. Knížepánovi předci taky netušili, co nastane s kůrovcem po 135... celý příspěvek > |  |
|  | Dub červeny, 23.9.2009 Vážený pane Stanislawe,
srovnání s bramborami(kukuřicí) apod. kulhá, to jsou kulturní plodiny kontrolované na polích zemědělců a zahrádkářů, divoce se nemnoží a jsou to byliny.
Vraťme se ale k původnímu problému. Stará škodovka nejede proto že má... celý příspěvek > |  | Traktorek Starjet nebo Wisconsin?, 1.6.2009 Sekám přesně Vašich 7000 m2 Rivierou a jsem s ní plně spokojen, ND žádný problém, z Prostějova zašlou co třeba, kromě probroušeného klínového řemenu hlavního pohonu po 5 letech pouze běžná údržba, výměna oleje, mazání a broušení nožů.
Pozemek mám na... celý příspěvek > |  | Pod rododendrony oblázky nebo kůru, 12.2.2009 Rododendron má být v polostinu a NESNÁŠÍ!!! vápno. Naopak sypejte mu rašelinu, zapravte opatrně do půdy - mělce koření a navrch drcenou kůru ta je také kyselá. Oblázky nasypejte do míchačky, až budete betonovat. Vápnem ho zmrzačíte a bude živořit... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|