|
Příspěvky uživatele - 112.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Washingtonia filifera, 23.11.2010 Dobrý den, prosím o radu při jaké teplotě pěstovat čerstvě naklíčené semenáčky Washingtonie filifery. Nakličili mi neskutečně brzy - po dvou dnech máčení jsem je zasadil do kokosové drtě a již po týdnu začala první semena klíčit. (klíčím v místnůstce... celý příspěvek > |  | Archontophoenix alexandrae, 21.11.2010 dobry den, koupil jsem si tuto palmu. V květinači jsou tři a tak bych se rad zeptal jestli si nejak nebrání v růstu. Jestli by nebylo lepši dvě rozsadit - pokud to jde (nechci ale abych je nahodou nezahubil všechny), nebo jestli nemám dvě odstřihnout... celý příspěvek > |  |
|  | Sieberz - katalog, 28.9.2009 jak katalogy Starkla, tak i Sieberze, jsou počítačově upravovány.Všiměte si, kolik kvítek je stejných, někdy by se ani na stonek nevešly, kolik jich tam namontují.Nejlepšíje, navštívit zahradní centrum a vybrat si podle toho, co skutečně vidím, a ne... celý příspěvek > |  | Molice, 28.9.2009 přesný název je Nicandra physaloides |  | Blecha ze zahrady do bytu?, 28.9.2009 ježci přenášejí blechy, kde mají pelech, nezdržujtese,nebo je na sebe nachytáte(ty blechy, ne ježky) |  | Blecha ze zahrady do bytu?, 28.9.2009 my měli blechy na zahradě a pak doma od ježků. |  | Jakou koupit farmářku, 22.3.2009 Ještě jsem se chtěl zeptat jestli někdo neví o servisu na DOLMARA v okolí Ustí nad orlicí nebo CHocně.Díku Lukáš |  | Jakou koupit farmářku, 22.3.2009 Dobrý den, po skouknutí příspěvků o pilkách se rozhoduji koupit mot. pilu na řezání a přípravu dřeva na topení.S pilou budu řezat většinou listnaté dřevo a spíše narazově o víkendu nebo odpoledne, samozřejmě s přestávkama.Prosím o radu zda koupit... celý příspěvek > |  | Ačončka, 15.11.2007 Dobrý den,chci se zeptat, jestli někdo něco neví,nebo nemá zkušenost s pěstování Ačončky.Má plody podobné paprice a roste popínavě. |  | indická okurka, 17.9.2006 My ji máme letos poprvé. Dali jsme jednu do skleníku-tam plody nebyly a druhou ´máme na kompostě a hodně narostla a má spoustu velkých plodů. Nenašla jsem nikde žádný recept, který bych mohla využít. |  |
|  |
 |
|
|
|