|
Příspěvky uživatele - 40.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Oprava prorezlého šasi sekačky + údržba motoru, 12.7.2011 Dobrý den, zeptám se na motor u sekačky. Start je dobrý, ale motor chodí nepravidelně, kolísá nahoru dolu, svíčka je černá, zakarbonovaná. Literatura píše, že je bohatá směs a nutná výměna svíčky. Jak to uvést do původního stavu.... celý příspěvek > |  | Křovinořez HQ 232R, 30.9.2009 dobrý den, mám H 235R, zadřený válec a píst, v servisu mně řekli cenu jak za nový jak si poradit aby to šlo opravit. děkuji. /yukatan@email.cz/ |  |
|  | Křovinořez, 28.9.2009 nemazal, kde se to maže, odstředivou spojku a motor vylučujete.děkuji |  | Křovinořez, 28.9.2009 do úhlového kloubu se nemohu dostat, odkrytoval jsem motor, ventilátorem na chlazení motoru jsem volně otočil a odpor při úvrati pístu jsem cítil odpor, tak si myslím, že píst není zadřený, když točím kotoučem cítím velký odpor, tuším, že by to byla... celý příspěvek > |  | Křovinořez, 28.9.2009 trávu jsem odstranil, motor nastartoval a ten se dusí a 3 zub se netočí. |  | Křovinořez, 28.9.2009 dobrý den, sekal jsem trávu, která se namotala na 3-zub a hlavu, motor se zastavil a ted jde s 3 zubem otočit stuha, poradte. děkuji. |  |
 |
|
|
|