|
Co se starým namíchaným benzinem?, 29.6.2010 Ja mám opačný problém. Vždy miniem v lese všetku namiešanú palivovú zmes. Nikdy mi nevydrží viac ako 14 dní a to tankujem do suda. Ten benzín nie a nie zostarnúť. |
 |
Traktor HQ - akumulátor, 20.4.2010 Nemal by to byť problém. Ak nájdete odpovedajúcu náhradu - rozmerovo a napäťovo. Nepíšete či je to štartovací akumulátor, ale motorkové - štartovacie to majú uvedené v svojom popise. |
 |
|
 |
Mačeta vs. sekyrka, 6.3.2010 Nebojte sa. Ja som s ňou sekal hektár totálne zarasteného porastu hlohom a to v polovici výšky, priemer od 7 do 12 cm a išlo to dobre. Najprv som to skúšal píliť pílou ale nedarilo sa mi, lebo od zemi to bolo na spratávanie na kopy veľmi dlhé a... celý příspěvek > |
 |
Problem z nadrzkov na benzin, 23.2.2010 vymeňte odvzdušňovací ventilok - tú zelenú gumičku za nový. V nádržke je tlak a ventilok sa zvykne povytiahnúť alebo sa ani nemusí ale začne prepúšťat palivo von z nádržky. Pilku neskladujte s plnou nádržkou. Ja si spomínam že som menil... celý příspěvek > |
 |
Autonavijak k traktoru, 17.2.2010 Obávam sa že na celodennú prácu v lese nebude el. autonavijak vhodný. Je určený na jednorazové vyslobodenie auta pri zapadnutí a nie na takú záťaž ako vy potrebujete. Lepším i keď nie lacnejším riešením bude hydraulická verzia. |
 |
Pílenie ladu motorovou pilou, 24.1.2010 Dá sa. Videl som to mnoho krát v tv ako polárnici takto bežne pílili ľadové kryhy. Osobne som to ale nikdy neskúšal - nemáme tu také hrubé ľadovce. Takže ani neviem čo na to hovoril motor, ale nemalo by mu to vadiť ak sa píla potom vysuší napr.... celý příspěvek > |
 |
Pila Aram-Trade-Tools, 20.1.2010 Je to každého osobná voľba za čo minie svoje peniaze. Či dá "relatívne" viac za značkovú pílu a bude mať teoreticky väčšiu šancu na bezproblémovú prevádzku pri zodpovedajúcej údržbe a starostlivosti, alebo ušetrí nejakú korunku a kúpi... celý příspěvek > |
 |
Mazání lišty řetězové pily, 7.11.2009 No a ak si dáte pod seba na miesto kde pravidelne doma pracujete s pílou napr. plachtu z návesu, tak potom jednoducho po práci piliny po sebe zbalíte a zlikvidujete. A môžte bez obáv používať M6A aj strojový olej. Pôda aj čerpadlo budú OK. |
 |
Olejový hobby kompresor - nechávat natlakovaný?, 1.11.2009 No ja mám tiež 24 flašu. 50 sa mi videlo pre moje potreby veľa a veľký kus. Tiež som kupoval aj s hobby príslušenstvom - rekvizity - pár pištolí na vzduch a na rozprašovač, na gumy manometer a tak. Ale funguje a spoľahlivo a každý deň. Som rád... celý příspěvek > |
 |
Olejový hobby kompresor - nechávat natlakovaný?, 1.11.2009 A tak to je iná. To ste mali dostať darom! Veď to je dedičstvo! No nie? |
 |
|
 |
Olejový hobby kompresor - nechávat natlakovaný?, 1.11.2009 Obyčajný motorák 15W 40 alebo 5W40 - ide na nás zima.
A aké to máte kompresory ak vám to fučí hocikade ako deravá ponožka?
Prečo nereklamujete? |
 |
Olejový hobby kompresor - nechávat natlakovaný?, 29.10.2009 Ja vypúšťam vzduch vždy. Aby sa zbavil vzdušník kondenzátu. Ale nemalo by vadiť ak potrebujete stlačený vzduch denne aby ostal napr. cez noc natlakovaný. |
 |
Olej do motorovych pil (specifikacia, norma), 24.10.2009 Ale na reťaz zásadne "nové" zbytky. Nie vypustené z olejovej vane, ktoré si odkrútili v motore svojich 15 tis.km. |
 |
Olej Stihl, 25.9.2009 Môžte použiť hociktorý s týchto dvoch, ja to neriešim a používam bežný červený je lacnejší a výrobcom tiež odporúčaný tak nie je dôvod sa niečoho báť. Doržať treba predpísaný pomer a je to. |
 |
Drevo na údenie, 29.8.2009 Ale buk bude lepší. Si myslím. |
 |