|
Příspěvky uživatele - 117.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vybírám bambus - pomozte, 23.10.2009 trsnaté bambusy se moc nerozrůstají do šířky, nová stébla se drží prakticky stále v tom 1 trsu. U výběžkatých není vyjímkou nové stéblo i několik metrů od mateřské rostliny. |  | Dub červeny, 22.9.2009 na podzim sebraný žalud (Litovelské pomoraví) v hlíně v květináči na okně... na jaře jsem to chtěl vyhodit že neklíčí a že jsem to asi někdy zapomněl zalít... nicméně zvědavost mi nedala, tak jsem opatrně květináč vyklopil a nestačil se divit -... celý příspěvek > |  |
|  | Bambus?, 9.6.2009 na bambusy.info je článek přímo k tematu - nebudete zklamán |  | Díra nevykopaná dopředu, 30.4.2009 pane kacíři, nezapomněl jste na nás s těmi dalšími slibovanými zdroji? |  | Díra nevykopaná dopředu, 28.4.2009 jsem laik, tak mě prosím berte s rezervou... nicméně mi to nedá:
-je skutečně reálné očekávat, že prostokořenný stromek který přišel při vyrývání o velkou část kořenů "snadno vytvoří dost listů"? Které stihne zásobovat vodou i za vyšších... celý příspěvek > |  | Bambus, 3.4.2009 Můžete počítat s tím že starší rostliny budou více odolné než ty mladé. Vámi koupený druh patří k těm nejodolnějším co se dá sehnat, uschlých listů či částí stébel se nebojte, rufa by měla zregenerovat dobře. |  | Srovnání podnoží, 18.3.2009 Děkuju, vzhledem k tomu že to má být v budoucnu dominanta zahrady tak zůstanu u semenáče jaderničky |  | Srovnání podnoží, 17.3.2009 Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na porovnání vzrůstnosti podnože A2 a semenáče jaderničky - je A2 výrazně méně vzrůstná oproti semenáči? Budu sázet nějakou ze starých odrůd, PK či VK, v cca 300 m n. m., půda žádný zázrak, zatravněný... celý příspěvek > |  | Ovocnářské pojmy, 16.3.2009 Za zkušeného pěstitele se nepovažuji, nicméně se domnívám že: - jednoletý štěpovanec je stromek bez zapěstované korunky, M9/MM106 je označení konkretní podnože na kterou je odrůda naroubována (M9 zakrslá, MM106 trochu bujnější), zákrsek je pak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|