|
Příspěvky uživatele - 142.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Melounoviště 2009, 18.9.2009 ahoj, chci se zeptat, jak dopadli melouny na strese garaze? Moc vam s tou strecho fandim:-)
Radek |  | Melounoviště 2009, 19.6.2009 dobry den,
presne takovou střechu na garazi mam a hodlam ji podobne vyuzit. Muzu se zeptat jak velkou nadobu na pestovani jste zvolila? jak resite zalevani abyste nemusela kazdy den na střechu?
diky moc za informace. No a jak se jim na střese vede?... celý příspěvek > |  |
|  | Pepíno, 2.5.2009 OK, diky za uklidneni. Uz taky rasi nove tmavsi. Asi to slunce bylo na "zimni list" moc silne |  | Pepíno, 14.4.2009 dobrý den,
chci se zeptat, jestli je možné, aby lístky pepína "spálilo" jarní slunce. Pepíno jsem umístil na slunné místo, kam jde slunce celý den a nejak chřadne, lístky pomalu ztrácí barvu a schnou.
na dolní straně listu jsou drobní asi... celý příspěvek > |  | vysavač listí, 3.1.2009 Dobry den,
je mozny pouzit takovyhle fukar i na snih? Myslim prasanek na chodniku.
Diky za reakci |  | Vysávání popela z krbu, 23.9.2008 Tak nakonej jsem koupil na eod.cz, skoro o pulku levnejsi nez v OBI. Radek |  | Vysávání popela z krbu, 21.9.2008 no jo ale ja nemam do Makra pristup |  | Vysávání popela z krbu, 17.9.2008 Dobry den, zkoušeli jste někdo vysavat popel z krbu vysavačem? Vodním či cyklonovým? Mam v obyvaku krbova kamna a při vyndavani popela to dosti praši.
Diky za reakce, Radek:-) |  | Makadamový ořech, 17.6.2008 dobry den, mate ho někdo? Napište o něm neco, na čekém netu jsem o jeho pěstování nic nenašel.
Díky, Radek |  |
 |
|
|
|