|
Příspěvky uživatele - 176.204
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová pila Oleo-mac, 9.2.2010 Proč jsou takovéto diskuze? Z mého pohledu pro to, aby se lidé mohli rozhodnout kde své leckdy těžce vydřené peníze mají utratit. K tomu by jim měla posloužit mimo jiné i taková výměna zkušeností, tu s dobrým výrobkem, tu se špatným výrobkem.To samé... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac, 9.2.2010 Poté, co mi Montfield 3-krát neuznal reklamaci vadného výrobku, patřím na stranu těch, co už jeho nabídku ignorují.
Přeji hezký den
Kamil |  |
|  | Motorová pila Oleo-mac, 9.2.2010 Zdravím
Nikdy a nikde jsem neviděl tolik kritických ohlasů, tak jako na Mountfild a na jejich zboží, potažmo na jejich jednání se zákazníky.
Kamil |  | Vari a radlice na sníh, 12.1.2010 Zdravím, zhlídnul jsem to video a je to palba.Myslel bych si, že to bude soustavně hrabat a ono to jede jak pila.No Hondu doma mám, bojler,který jem chtěl už několikrát vyhodit taky, tak se do toho pustím.Tak že taky poděkuju za podnět
Kamil |  | Sněhová fréza Husqvarna, 10.1.2010 Díval jsem se a ty ceny nejsou až tak štrašný, otázka je co to je zač..
..aby to hned nekleklo,na video jsem zvědav, hlavně jak dalece to odhazuje.V některých prospektech píšou 10-15m, no nevím, ve zprávách z kalamity, to tam chlapík vodil a... celý příspěvek > |  | Sněhová fréza Husqvarna, 10.1.2010 Zdravím, můžete to hodit na plac? Rád bych se podíval, taky o něčem takovém zevrubně uvažuju, ale spíše s pásovým pohonem.
Kamil |  | Zahradní traktor MTD - kladka řemene, 23.12.2009 Zdravím, já bych to utočil ze silonu.Ložisko snad půjde koupit naše, šupl bych ho tam a musí být zas na dlouho pokoj.
Kamil |  | Poraďte při výběru travního traktoru, 7.12.2009 Zdravím kolego, zkuste si projít diskuze pozpátku a najdete tu x příspěvků, které Vám snad mohou být nápomocné při výběru.
Já sám jsem řešil tuto otázku z jara a nakonec jsem si pořídil Cub-cadet RZT50.To pro Vás asi ale nebude, vzhledem k... celý příspěvek > |  | Palivo E 85, 7.12.2009 Zdravím, mám konkrétní zkušenost s použitím různooktanových paliv na Vari Hondě.Když jsem do ní nalil 91,tak to bylo líný jak vandrák v červencu.Dal jsem blue oktan 99,popř.Shell Wpower a rozdíl byl velice citelný, tudíž množství oktanů zřejmě bude... celý příspěvek > |  | Palivo E 85, 6.12.2009 Zdravím, možná se mýlím, ale pokud platí, že oktanové číslo tohoto paliva je 109 a tudíž vroste výkon o 10-15%,pak by spotřeba neměla stoupat, ale naopak klesat. Těch 30% nárůstu spotřeby se mi nezdá.Kde se ten test dá najít, náhodou nevíte?
Kamil |  |
|  | Palivo E 85, 4.12.2009 Zdravím, Na stránkách výrobce se píše, že je to lacinější, proto,že to dotují oni sami. A potom, stát by přece měl mít zájem na tom aby se to vyrábělo a kupovalo, když je to z místních zdrojů, včetně práce. |  | Palivo E 85, 3.12.2009 Nakonec, možná by nebylo od vjeci zeptat se u výrobce, já to zkusím.
Kamil |  | Malotraktor Vari Honda nebo kultivátor od Mountfieldu?, 3.12.2009 Zdravím, k tomu zatáčení.Já mám Vari Hondu 8 let a po pár pokusech jsem naznal, že nejlepší poloha volnoběžky je ta "natvrdo"Než pořád skákat ze sicny a přehazovat volnoběžku skrz couvání, tak ji mám napevno a při zatáčení prostě víc zaberu... celý příspěvek > |  | Palivo E 85, 3.12.2009 Zdravím, toto píšou na oficiálních stránkách o tomto palivu.
Palivo E85 je směs 85 % bezvodého lihu a 15 procent naturalu.
Jde o obnovitelný zdroj energie, který se vyrábí z domácích surovin - v případě společnosti Cukrovary a lihovary TTD jde o... celý příspěvek > |  | Palivo E 85, 2.12.2009 Zdravím, souhlas s tím, že toto palivo mohou používat jen upravené stroje.Na druhé straně se divím proč tento druh paliva stát daleko víc nepodporuje, tak aby se nemuselo platit za ropu.
Dělá se to z řepy, tak proč nedat vydělat lidem v této zemi a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|