|
Pozor na nákup motorové pily, 23.9.2009 Ďakujem za vysvetlenie všetkým... tak to bude asi STIHL 280i je o niečo mocnejšia, ale konečné rozhodnutie padne až keď si ich obe poťažkám v rukách BC |
 |
Pozor na nákup motorové pily, 22.9.2009 Ďakujem za upresnenie |
 |
|
 |
Pozor na nákup motorové pily, 22.9.2009 Neporovnávam ale tieto dve mašinky sa mi pozdavajú... a sú zhruba za tu istu cenu |
 |
Pozor na nákup motorové pily, 22.9.2009 No možno ta pani nemala náladu sa s niekym vybavovať, tak to tu nechcem dávať do éteru..."každý máme svoje dni" Ale premýšľam že tam zajdem ešte raz (poťažkať si 353 ojku). Neviem sa rozhodnúť či zobrať... celý příspěvek > |
 |
Pozor na nákup motorové pily, 22.9.2009 STIHL predajcu aj servis mám pod nosom a preto radšej túto značku... je tu aj HQ ale ten prístup v predajni ma odradil "niečo také ako čo tu chcete".A to som bol zobrať akciový leták, že si to doma v pokoji... celý příspěvek > |
 |
Pozor na nákup motorové pily, 22.9.2009 No áno... vyzerá lepšie aj ja som po néj pozeral, ale zase je podstatne slabšia. Jednu pílu s obsahom 45 vlastním a chcel som niečo silnejšie. Tak teraz neviem čo mám kúpiť |
 |
Pozor na nákup motorové pily, 22.9.2009 Poprosil by som o podrobnejšie vysvetlenie konštrukcie MS 390,viem že je to starší model. Hlavne o uložení ložísk kľukovky... ako to je stým "plasťákom"? Na moje potreby je profi zbytočne drahá a ani ju... celý příspěvek > |
 |
Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 15.9.2009 Ma tu niekto vyžínač SPARTA 250 TR? Čo je to za mašinku a čo od néj môžem čakať?
Ďakujem |
 |
Rotavator Robix, 15.9.2009 Nepoznám túto mašinku, ale môže to byť aj vzduchový filter... |
 |
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 15.9.2009 Presne tak... |
 |
|
 |
Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 14.9.2009 A čo tak vyžínačku SPARTA 250TR? Je to OM, ale slušná cena... |
 |