|
Jezírko bez filtrace, 31.3.2011 no to je nádherné jezírko. snad jednou takové taky budu mít. kdyby mě chtěl ještě někdo inspirovat, prosím přispějte fotečkou.všem děkuji marcela. |
 |
Jezírko bez filtrace, 26.3.2011 Dobrý den! Mám zahradu bez elektriky. Je možné si založit jezírko v průměru asi 2x3m bez filtrace? Kdybych tam nasázela více rostlin, tak mi bylo řečeno, že si vodu rostlinky budou okysličovat samy.Jde mi o to aby se nezkazila voda v jezírku.Za radu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Semínka ze zakoupené papriky, 19.3.2011 Budou ve foliáku, ale je to můj první pokus. Nevím jestli bych se dočkala krásně červených paprik, kdybych je pěstovala venku? Marcela |
 |
Semínka ze zakoupené papriky, 19.3.2011 Dobrý den! Koupila jsem si v obchodě krásně zralou červenou papriku, chuťově slaďoučkou, tak jsem si nechala vyklíčit z ní semínka. už je mám přepíchané a krásně rostou a zajímalo by mě jestli z nich budu mít tak krásné papriky jakou jsem si... celý příspěvek > |
 |
Rotavator Robix, 10.9.2009 zkusil jsi vyčistit výfuk? na to jsou tyto motory dost háklivé. |
 |
Co s cuketami?, 24.8.2009 Já cuketu nastrouhám a smíchám s nastrouhanými jablky asi tak 1:1 a zavařím. Pak dávám do moučníků, kde se přidávají strouhaná jablka. |
 |
Co je to za rostlinu?, 4.8.2009 Dobrý den, možná už znáte správný název, jde o některý druh Hypocyrty |
 |
Suché větve po řezu, 30.5.2009 Dobrý den! Taky bych potřebovala radu ohledně řezu. Loni jsem ostříhala a letos to vypadá tak, že mám holé větve poměrně dlouhé na koncích vyrostly nové větévky které jsou letos docela obalené malými broskvičkami.jak mám příští rok ořezat aby ty... celý příspěvek > |
 |
Sakura převislá, 18.3.2009 Dobrý den! Loni jsem vysadila na zahradě SAKURU a hned mě vyrašil takzvaný VLK. Mám ho uříznout hned u kmínku, nebo mám nechat aspon 5cm dlouhou větvičku? A prosím o radu jek v prvních letech stříhat a kdy a jak hnojit.Jestli ted z jara?Za odpověd... celý příspěvek > |
 |