|
Příspěvky uživatele - 7.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová pila do 6000, 5.9.2009 Dávate do vztahu nesouvisející veličiny..-))
A co teprve profi nářadí v šikovných rukách a co teprve Hobby v nešikovných rukách :-)))
Navíc, není hobby, jako Hobby... |  | Jak na potkany na zahradě, 5.9.2009 Krysy jsou vyhubeným a v našich podmínkách vzácným druhem. Potkan je přenašeč mnoha chorob a je dobré se ho zbavit, nebo zamezit tomu, aby se dostal na váš pozemek, je -li to možné (klapka v kanalizaci a podobně) |  |
|  | Tlaková myčka, 5.9.2009 Stihl tyto výrobky pouze branduje, kdo jej pro ně vyrábí je záhada. |  | Vysavač listí, 3.9.2009 Po vysavači jsem toužil a před pár lety si půjčil profi benzínový - bylo to úžasné, ale jen do té doby, než jsem na tutéž práci nevzal benzínovou sekačku - ta pobere mnohem více listí a podstatně rchleji než vysavač. |  | Travní fréza, 3.9.2009 Alka, pokud neberete to nejlevnější kupodivu neplatí mezi šrot. Sám mám také elektrický, ale benzíňák to je prostě komfort.. |  | Zemní vruty pro kotvení plotů, 3.9.2009 Při betonování patek je "dlouhé" jen čekání na vytvrdnutí betonu. Jinak je ale betonová patka bezkonkurenční, co se týká statického i dynamického zatížení.
Zemní vruty jsou kompromis, chápu jejich použití například při... celý příspěvek > |  | Fleky bez trávy v nově založeném trávníku, 3.9.2009 Nejčastější příčinou fleků b ez trávy je splavení semene při přílišné závlaze. pokud se Vám na plešatých místech chytna další osivo, bude to tato příčina. |  | Travní fréza, 3.9.2009 skvělá cena, dobré je, že za sebou nemusíte tahat kabel. Před pár lety jsem koupil elektrické nožové alko (zhruba za stejnou cenu jako zmíněné benzínové) s motorem 1,3 Kw. Je to skvělý pomocník. Ale verze s benzínovým motorem je jistě lepší volbou. |  | Jak na žáby ve skalce, 3.9.2009 Ropuchy jsou pro zahradu a skalku požehnáním, skvěle likvidují hmyz a slimáky. Logicky jsou přísně chráněné. Poprvé se setkávám s dotazem, jak se jich zbavit. Nenapadá mne žádná racionální odpověď. Snad je citlivě odchytit a přenést na jiné místo,... celý příspěvek > |  | Bofix v trávníku a děti, 2.9.2009 Ochranné lhůty jsou uvedené v návodu, tento problém zde byl opakovaně probrán, nemusíte se ale bát kratšího intervalu - pokud chcte mít jistotu, děti vypusťte na bofixovaný trávník po týdnu a po posekání.
Osobně nemám obavy svého syna vzít na... celý příspěvek > |  |
|  | Lepení nádrže motorové sekačky, 2.9.2009 Nelze vám poradit, je to podobné, jako kdyby jsme se ptali, jak svařit kovovovou nádrž z neznámé slitiny. Plastů používaných na nádrže je velké množství, ideální je skutečně pokusit se navštívit profesionály, kteří nádrže opravují. |  | Konopí, 26.8.2009 Nejvyšší obsah canabinoidů je u rekombinantních kultivarů, navíc pěstovaných v tzv. Lightboxu (stačí stará skříň vylepená staniolem, a v ní výbojka). Obsah aktivních sloučenin pak dosahuje i v desítkách vyšších násobků, proti pěstování venku, či ve... celý příspěvek > |  | Konopí, 26.8.2009 pouze šílenec canabinoidní sloučeniny separuje pomocí tuků- při podání v potravině (máslo, koláčky, pizza, etc. dojde často k nepříjemnému předávkování) |  | Choroba kanadské borůvky?, 25.8.2009 zasadila jste ji jen volně do půdy_? Na fotu nevidím abi substrát ani důkladnou závlahu, ale může to být fotografií.. |  | I toto je Mountfield, 23.8.2009 Bédovci mají pravdu, pokud byste křoviňák nechal v krabici, nepoužíval by ho, jsitě by bylo průkazné, že hadička nepraskla opotřebením a záruku by uznali... |  |
 |
|
|
|