|
Příspěvky uživatele - 191.75
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
S jakými rostlinami kombinovat levandulový záhon?, 5.9.2009  Levandule a vajgelie
Levandule a šalvěj |  | Ibišek s obrovskými květy, 3.9.2009 Mohli bysme poprosit o foto? Musí to vypadat úžasně. |  |
|  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 29.8.2009 Marie, nejdřív ti musím napsat, že máš kouzelnou zahradu.
Tohle je přesně šálek mého čaje, u tebe bych se cítila jako doma. A koukám, že " ujíždíme " na podobných dekoracích. Ale o tom to je, proto je mi tvoje zahrada tak blízká.
A o kytičkách ani... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 28.8.2009  Tak už koukám, že bylo zodpovězeno.
Je o ní diskuze vedle.
Posílám ještě jedno foto. |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 27.8.2009  Marie, díky.
Až teď jsem si všimla tvé fotky a smekám. Super. Koukám, že toho máš taky požehnaně. Krásný muškáty a petunie. A ten trakař, krásnej doplněk pod kytičky.
Já petunky nepěstuju právě kvůli padlí, vždycky mi taky odešly už koncem... celý příspěvek > |  | Jak pěstovat Solanum jasminoides, 21.8.2009  Ahoj!
Přišla jsem vám ukázat jak se mi rozrostl jasmín. Už je mu malý květináč, je dost žíznivý, zalévám i 2x denně. Mám ho na jihozápadní straně pod korunou stromu, takže na něj sluníčko až tak nepere. Hnojím 1x týdně hnojivem na surfinie. |  | Černooká Zuzana, 20.7.2009  Každým rokem sesbírám semínka (pozor - vystřelují), většinou je dám do nějaké paírové krabičky, abych je pak našla. :o) Vysévám tak koncem února, každé zvlášť do květináčku a pak rovnou na stanoviště.
Letos jsem poprvé zkoušela zároveň v záhonu i v... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 9.7.2009 Tak posílám popisy fotek, ale vesměs jsou to million bells (MB) a něco:
1. MB (růžová) + vitálka (sanvitálie) žlutá
2. MB (oranžová) + verbena (růžová)
3. viz č.2 a druhý závěs MB (fialový) + verbena + bacopa (plnokvětá)
4.a 5. a... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 4.7.2009  Jarmilo, moc pěkně osázené květináče.
Přimlouvám se u sponzora o výrobu ještě minimálně dvou a postavila bych je vedle dveří. Jsou moc pěkné.
Já posílám pár fotek, jak se to rozrůstá. |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 20.6.2009 Mičurinec, chválím pěknou kominaci na druhé fotce.
Jano, krásná barva petunií.
Jen pozor na mšice a padlí, bývají na petunkách dost často. Je lepší se nějakým tím přípravkem vybavit předem. |  |
|  | Co nespálí jižní slunce?, 18.6.2009  Berto!
Váš dotaz jsem objevila až dnes, takže bude na moji odpověď už asi pozdě. Ale přeci : Ta nádoba s Mb + všelichou + bacopou je koš z kokosového vlákna (zakoupená v nějakém hobymarketu asi za 80,-). Už jsem se o něm tady zmiňovala (o pár... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 7.6.2009 Ewo, krása. Takhle bych si jednou představovala i já svoji zahradu. A ty clematisy, ty si jsou. Jakou jim poskytujete péči? Já mám od loňska jeden, sice rostou listy, ale květ žádný. Tak doufám, že je to nějaký pozdnější druh.
A ten osázený kmen, to... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 6.6.2009 Jano, krásně Vám to kvete . |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 4.6.2009 Jo, a tyhle jsou všechny letošní. |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 4.6.2009  Renato, moc pěkné.
Taky mám ráda barevné truhlíky, tak každým rokem kombinuju jiné barvy. |  |
 |
|
|
|