|
Příspěvky uživatele - 143.253
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Bambusová tráva, 12.10.2009 ZdravímPěstuji taky traviny bambusových travin je několik druhů, taky mám jednu, traviny se na zimu svazují do snopu a až na jaře se ořežou.Pampovou travinu svážu a ještě zazimuji, nesmí se k ní dostat voda jinak uhnije.Marie | | Sázení okrasných trav na podzim, 12.10.2009 Zdravím pokud jste si ji koupila musíte ji zasadit i zazimovat pokud chcete vědět jak to dělám já tak jsem to popsala v sekci šalvěj která usychá, ona totiž nevymrzne ale vlhkem uhnije.Host176.18 vám radí dát na ni kbelík, stačí pokud je... celý příspěvek > | |
| | Kopretiny, 12.10.2009 P.Josef děkuji Vám.Marie | | Zahrada bez chemie - tipy a triky, 12.10.2009 Dobrý večer, p Vysloužil vím, že jste vzdělaný člověk, ale musím reagovat, na začátek Vašeho příspěvku zahradničit bez chemie jde, ale ne pro výnos.Přece nebudu něco sadit co mě nedá užitek nebo potěšení, musím přece zasáhnout když se projeví nemoci,... celý příspěvek > | | Kopretiny, 12.10.2009 Děkuji za odpověď takže si myslíte, že to bude nějaký druh chryzantény myslím si to taky.A co se týká seřezáváním tak já vesměs všechny trvalky, které kvetou brzy tak po odkvětu seřežu oni hezky obrazí ajá je nechám už tak ostatní seřezávám tak v... celý příspěvek > | | Kopretiny, 11.10.2009 Dobrý večer ještě se vracím ke kopretinám tak mě rozkvetly na skalce snímek pořízen dnes, ale nevím zda to kopretiny jsou?Já je dostala jako kopretiny, ale myslím si, že to je nějaký druh chryzantény.Budu ráda když mi někdo napíše co to za kytičky... celý příspěvek > | | Poznáte neznámou květinu?, 10.10.2009 Dobrý večer bohužel nevím jak se kytička jmenuje, ale schovejte ji na zimu, můžete zkusit i nařízkovat a určitě posbírejte semínka a na jaře vysejte a uvidíte co z toho vyjde.Určitě někdo poradí více.Zdraví Marie | | Durman, 10.10.2009 Zdravím vás, ano je to durman, ale je to letnička, proto si jej musíte vypěstovat ze semínek.Jak květ odkvete tak zůstane takový plod jak ořech, ale není tvrdý, ale má ostny a vněm jsou semínka, musíte ho nejprve usušit, semínka vyndat a zasadit už v... celý příspěvek > | | Ochrana trvalek na podzim, 9.10.2009 Zdravím prostě mi to nedá amusím se zase zapojit do diskuze jak jsem už psala, že souhlasím s konvalinkou tak souhlasím i s Vámi, ta reakce byla na mě když jsem napsala, že se dnes nedá bez chemie nic vypěstovat.Marie | | Revitalizace lilií, 8.10.2009 Zdravím, určitě je přesaďte, tady na diskuzi jsem se ptala jak často se mají přesazovat lilie, a p.Karlos mě napsal, že co 3roky jinak se květy zmenšují a ubývá jich, myslím,že to je Váš případ.Marie | |
| | Ochrana trvalek na podzim, 8.10.2009 Zdravím konvalinko, to co píšete je uplná pravda, z části je to i můj případ, já sice tak velkou zahradu nemám, ale i ta moje stojí peníze i námahu, nestěžuji si, ráda na ní pracuji a ještě jsem radši když vidím jak vše krásně roste a prospívá a aby... celý příspěvek > | | Ochrana trvalek na podzim, 7.10.2009 zdravím, bohužel je to tak, že teď bez chemie nic nevypěstujete ať je to zelenina, či kytky.Já si pamatuji, že rodiče nic nestříkali, měli jsme okurek, rajčat a.t.d.vše čisté.Taky tu chemii nemusím snažím se na zeleninu používat bio přípravky, ale... celý příspěvek > | | Ochrana trvalek na podzim, 6.10.2009 Já stříkám 1x za měsíc začínám v květnu končím v říjnu co má padlí postříkám.Zdraví Marie | | Ochrana trvalek na podzim, 5.10.2009 Dobrý večer, je to tak jak píše Josef je to padlí taky mě to postihlo asi ne tak jak Karolinu já už poučena z minulých let stříkám preventivně.Nejvíce je to na hvězdnicích, pořád byly pěkné a teď už začínají šednout.Budu muset ty přípravky měnit jak... celý příspěvek > | | Co je to za pokojovou kytičku?, 4.10.2009 Ano je to pryšec.Marie | |
|
|
|
|