Příspěvky uživatele - 47.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová píla zn. Timbertech, 28.8.2009
Dobrý den, mám ho taky Timbertech od dubna 2009 jsem velmi spokojený nařezal jsem spoutu dříví a furt běží do dnes řekl bych že jsem nařezal 25 m3 je to neuvěřitelný myslel jsem že to bude jen hračka j.horak
Ochrana révy, 16.8.2009
Dobrý den mám prosbu víno révy zelená mě by zajímalo jak opatrovat na zimu jestli se má střihat nebo něco podobného prostě nemám skučenosti 2 roky nám vyrostly krasný víno ale jen patrně málo řekl bych že letos bylo víc ale malé chci aby měli příští... celý příspěvek >
Stihl, 2.5.2009
Dobrý den potřeboval bych trochu poradit kdo tomu rozumí nebo zkušený motorovou pilu Stihl 023 co bych jste nám řekli jestli ho mám koupit nebo ne kolem za 3000,-  jestli je opravdu dobrá pila nebo ne děkuji 
Homelite nebo Partner, 10.11.2008
Dobry den tak vcera co jsem zkousel jak jsem uvedl ze klouze pravdepodobne s toho bylo dost benzinu proto se klouzalo, pred chvili jsem opet zkousel  takze do jednoho metru nekolikrat zvihnuty je slyset ze chce to nastartovat a nechyta, svicky... celý příspěvek >
Homelite nebo Partner, 9.11.2008
jeste jsem zapomel naspat jak jsem startoval bylo to citit ze na konci chvili to klouze
Zkousel jsem znova tak jak jste uvedli na kratko chce rozjet a nechyta a svicka je mokra? co myslite o vyfuk ma to vliv ze je ucpana anebo smes od benzinu? tak jsem radsi vylil od nadrze benzin necham to uschnout a zkusim az zitra dolej novy benzin... celý příspěvek >
Dobry den prvni original ta svicka je RCJTY ta uz nedava jiskry doporucoval v obchode znackova firma Jonsered tam me doporucoval Champion to jen pul hodiny ta sla, volnobezne nizsi ani vyssi proste jak ma byt dosel jsem druhou pro svicku do... celý příspěvek >
Dobry den, poradte nam o vysvetleni mam motorovou pilu Homelite 4818 rok me normalne rezala a od te doby nechce nastartovat vymenil jsem svicku a ta me normalne sla jen jen pul hodiny a pak uz nesla koupil dalsi svicku a stejne nechce bylo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika