|
Motorová píla zn. Timbertech, 28.8.2009 Dobrý den, mám ho taky Timbertech od dubna 2009 jsem velmi spokojený nařezal jsem spoutu dříví a furt běží do dnes řekl bych že jsem nařezal 25 m3 je to neuvěřitelný myslel jsem že to bude jen hračka j.horak |
 |
Ochrana révy, 16.8.2009 Dobrý den mám prosbu víno révy zelená mě by zajímalo jak opatrovat na zimu jestli se má střihat nebo něco podobného prostě nemám skučenosti 2 roky nám vyrostly krasný víno ale jen patrně málo řekl bych že letos bylo víc ale malé chci aby měli příští... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Stihl, 2.5.2009 Dobrý den potřeboval bych trochu poradit kdo tomu rozumí nebo zkušený motorovou pilu Stihl 023 co bych jste nám řekli jestli ho mám koupit nebo ne kolem za 3000,- jestli je opravdu dobrá pila nebo ne děkuji |
 |
Homelite nebo Partner, 10.11.2008 Dobry den tak vcera co jsem zkousel jak jsem uvedl ze klouze pravdepodobne s toho bylo dost benzinu proto se klouzalo, pred chvili jsem opet zkousel takze do jednoho metru nekolikrat zvihnuty je slyset ze chce to nastartovat a nechyta, svicky... celý příspěvek > |
 |
Homelite nebo Partner, 9.11.2008 jeste jsem zapomel naspat jak jsem startoval bylo to citit ze na konci chvili to klouze |
 |
Homelite nebo Partner, 9.11.2008 Zkousel jsem znova tak jak jste uvedli na kratko chce rozjet a nechyta a svicka je mokra? co myslite o vyfuk ma to vliv ze je ucpana anebo smes od benzinu? tak jsem radsi vylil od nadrze benzin necham to uschnout a zkusim az zitra dolej novy benzin... celý příspěvek > |
 |
Homelite nebo Partner, 9.11.2008 Dobry den prvni original ta svicka je RCJTY ta uz nedava jiskry doporucoval v obchode znackova firma Jonsered tam me doporucoval Champion to jen pul hodiny ta sla, volnobezne nizsi ani vyssi proste jak ma byt dosel jsem druhou pro svicku do... celý příspěvek > |
 |
Homelite nebo Partner, 9.11.2008 Dobry den, poradte nam o vysvetleni mam motorovou pilu Homelite 4818 rok me normalne rezala a od te doby nechce nastartovat vymenil jsem svicku a ta me normalne sla jen jen pul hodiny a pak uz nesla koupil dalsi svicku a stejne nechce bylo... celý příspěvek > |
 |