|
Příspěvky uživatele - 73.187
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vysokotlaký čistič, 26.8.2009 3KW karcher ano aky máme ho doma, ale to je na práce, ale ne čochtání, origo zabalenej, ale ted' mám asist a stačí na běžné použizí :-) |  | Vysokotlaký čistič, 26.8.2009 Zdravím
kupte si asist dělal jsem s ním i 6hodin v kuse a spokojenost, nákupka do 2tisíc, co má za sebou tak je dobrý, je těžký jako prase ale kvalita.odpracováno 2 léta, myl jsem s tím 6x celé auto vnitřek, spodek,a vše motor (auto bylo rozebrané)... celý příspěvek > |  |
|  | Drtič větví Grizzly GHS 2500 XL, 26.8.2009 Zdravím tenhle problém a už sme to mněly nachystané pro udělání elektrikářoj a ejhle po pár hodinách se na to přišlo... jsem mněl taky ze začátku, musíte po zaseknutí počkat cca 10sekund pak jde zpětnej chod, nebo zmačknout šipku nahoru a pak... celý příspěvek > |  | Elektrická stříkací pistole, 26.8.2009 Zdravím
Skuste Dynatec nebo Wagner (výrobce wagner)
Ohledně vzduchové tak to potřebujete jen minimálně investovat tak 10 000 do kompresoru a na domácí užití zbytečné |  | Jaký drtič větví, 26.8.2009 Zdravím
Nikdy nekupujte nožový všechny stojí za hovno zbytečná práce, my sme s ním mrdly za 5min půjčený.
Mněly sme hrozně moc větví tak sme si půjčili od profi bosch na 3 dny a jel nonstop sice 450,-Kč/1den
Vloni sme si koupily válcový respektivě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|