Příspěvky uživatele - 163.195

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak je to s Č.S.R, 29.5.2009
Doporučovala bych růži Antike 89 s plnými květy, které jsou krémové až růžové a na okraji červené, nebo růži Manita, která je jasně růžová, velmi zdravá a dokonce voní.
Vzrůstná hrušeň, 26.5.2009
Máte nepochybně pravdu a ořešáky jsou velké krásné stromy, ale přece jen bych raději něco ovocného.
Solitérní růže, 30.4.2009
Děkuji moc za detailní fundované informace. Jsem už pevně rozhodnutý dát na ten trávník velkou růži. A myslím, že kromě toho solitéru koupím ještě několik dalších růží na jiná místa, protože po tolika doporučeních tolika nádherných rostlin... celý příspěvek >
Solitérní růže, 24.4.2009
Mám na dvoře trávník zhruba necelých 5 krát 6 metrů. Je osvětlený sluncem od osmi ráno do čtyř odpoledne, půda je jílovitá a v létě vysychá, ale v hloubce vláha je. Rád bych na něj vysadil nějaký dominantní solitér a napadlo mne, že by... celý příspěvek >
Rákosové a bambusové rohože, 21.4.2009
Chci dát na plot nějakou přírodní rohož kvůli zajištění soukromí (živý plot v těch místech není možný). Nemáte někdo zkušenost s tím, kolik let vydrží rákosová rohož a kolik bambusová, než se začnou rozpadat? Také uvítám informace, na co si dát při... celý příspěvek >
Černý rybíz - zastřižení, 3.2.2009
Děkuji za vysvětlení a pokyny. O víkendu výhony zkrátím na tři pupeny (až k zemi si netroufnu, pokud si dobře vzpomínám, tak jsem keře zasadil hlouběji jen asi o 2 cm).
Černý rybíz - zastřižení, 3.2.2009
Dobrý den, na podzim jsem zasadil keře černého rybízu (odrůdy Titania a Triton). Keře mají 3 až 5 výhonů o délce 70-100 cm. Jako začátečníka mě přitom nenapadlo, že bych je měl po zasazení zkrátit, aby se keře rozvětvily. Lze to udělat ještě teď... celý příspěvek >
Keře před plot, 29.1.2009
Děkuji za všechny tipy. Mýlil jsem se a je naštěstí z čeho vybírat.
Keře před plot, 23.1.2009
Dobrý den, prosím o radu, co vysadit z venkovní strany před plot. K dispozici je dlouhý pás mírně svažité travnaté půdy široký necelé dva metry, z jedné strany je oddělený dřevěným plotem od dvora domu, z druhé strany sousedí s asfaltovou silnicí.... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika