|
Příspěvky uživatele - 163.195
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak je to s Č.S.R, 29.5.2009 Doporučovala bych růži Antike 89 s plnými květy, které jsou krémové až růžové a na okraji červené, nebo růži Manita, která je jasně růžová, velmi zdravá a dokonce voní. |  | Vzrůstná hrušeň, 26.5.2009 Máte nepochybně pravdu a ořešáky jsou velké krásné stromy, ale přece jen bych raději něco ovocného. |  |
|  | Solitérní růže, 30.4.2009 Děkuji moc za detailní fundované informace. Jsem už pevně rozhodnutý dát na ten trávník velkou růži. A myslím, že kromě toho solitéru koupím ještě několik dalších růží na jiná místa, protože po tolika doporučeních tolika nádherných rostlin... celý příspěvek > |  | Solitérní růže, 24.4.2009 Mám na dvoře trávník zhruba necelých 5 krát 6 metrů. Je osvětlený sluncem od osmi ráno do čtyř odpoledne, půda je jílovitá a v létě vysychá, ale v hloubce vláha je. Rád bych na něj vysadil nějaký dominantní solitér a napadlo mne, že by... celý příspěvek > |  | Rákosové a bambusové rohože, 21.4.2009 Chci dát na plot nějakou přírodní rohož kvůli zajištění soukromí (živý plot v těch místech není možný). Nemáte někdo zkušenost s tím, kolik let vydrží rákosová rohož a kolik bambusová, než se začnou rozpadat? Také uvítám informace, na co si dát při... celý příspěvek > |  | Černý rybíz - zastřižení, 3.2.2009 Děkuji za vysvětlení a pokyny. O víkendu výhony zkrátím na tři pupeny (až k zemi si netroufnu, pokud si dobře vzpomínám, tak jsem keře zasadil hlouběji jen asi o 2 cm). |  | Černý rybíz - zastřižení, 3.2.2009 Dobrý den, na podzim jsem zasadil keře černého rybízu (odrůdy Titania a Triton). Keře mají 3 až 5 výhonů o délce 70-100 cm. Jako začátečníka mě přitom nenapadlo, že bych je měl po zasazení zkrátit, aby se keře rozvětvily. Lze to udělat ještě teď... celý příspěvek > |  | Keře před plot, 29.1.2009 Děkuji za všechny tipy. Mýlil jsem se a je naštěstí z čeho vybírat. |  | Keře před plot, 23.1.2009 Dobrý den, prosím o radu, co vysadit z venkovní strany před plot. K dispozici je dlouhý pás mírně svažité travnaté půdy široký necelé dva metry, z jedné strany je oddělený dřevěným plotem od dvora domu, z druhé strany sousedí s asfaltovou silnicí.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|