Příspěvky uživatele - 49.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelená vajíčka, 24.8.2009
Dovoluji si odporovat.Vajíčka araukan nejsou bez cholesterolu.Jenom obsahují typ cholesterolu který lidskému tělu tak neškodí jako ten s vajec klasických slepic.
Slepice si vyzobávají peří, 24.8.2009
Dobrý den.Velký vliv na ozobávání slepic má způsob odchovu.Předpokládám že jste slepičky zakoupila ož odrostlé.Většinou si zákazníci stěžují že se jim slepičky zobou po nákupu s veklochovů.Když jsem začínal s chovem/1996/ tak jsem slepičky choval... celý příspěvek >
Lasička - upír, 24.8.2009
Dejte do kurníku odháněč drobných hlodavců výborná věc stojí kole 300kč Tichý tichy22@seznam.cz
Slepice žere vejce, 24.8.2009
Dovolím se s vámi podělit o své zkušenosti.Nevím od kud slepičky nakupujete ale dle zkušenosti a ohlasů mých zákazníku má velký vliv na chování slepic způsob odchovu a složení krmiva které slepičky dostávají.Když máte vyrovnanou krmnou dávku tak by... celý příspěvek >
Pšíkání u hus a slepic, 24.8.2009
Doporučil bych Amoxicilin dle návodu 5dnu. 100gramovka stjí 100kč pokud se jedná o infekci. Tichý
Slepice - kolik potřebují místa, 24.8.2009
Běžně se chová šest slepiček na metr čtvereční.Tichý
Kdo krade vejce, 24.8.2009
Dobrý den.Už přes deset let se zabývám chovem a prodejem drůbeže.Co se týče kun zkoušel jsem různé způsoby jak se jich zbavit.Nejednou se mi stalo že jsem otevřel dveře stáje a našel jsem 20-30 slepic zakousaných od kuny.Osvědčily se mi plašiče které... celý příspěvek >
Kapři a kočka, 24.8.2009
Jestli mohu přispět svoji troškou do mlýna.Mně se osvědčil obyčejný elektrický ohradník.Když si zadáte do vyhledávače ohradník minařova najedou vám stránky kde jsou návody na použití ohradníku u jezírek.Doporučují je i proti vydrám apod.Dá se kopit... celý příspěvek >
Rak bahenní, 24.8.2009
kde není žalobce není soudce
Kapr obecný v jezírku, 24.8.2009
skuste vodu ošetřit hypermanganem v dávce 1g na 1000litru vody někde jsem četl že hypermangan železo zoxiduje.
Chov pstruhov, 24.8.2009
Zdravim, potřebuju poradit. Mám čerstvé jezírko cca dva měsíce. Asi před měsícem sem vysadil čtyři karasy a padesátku kapra. Jen na zkoušku. Vše bylo o.k. Jel sem koupit dvě sta ryb přibližně deseticentimetrový pstruzi a siveni. Jezírko má 25m3,... celý příspěvek >
Subio a Blanketweed, 24.8.2009
Ano bakteriim uv už po těch dvou dnech neblíží usadí se ve filtru a v jezírku.Já osobně uv nepoužívám vůbec pouze bakterie od subia dle návodu a voda je jak křištál a ryby jsou zdravé.A tento systém už funguje takto několik let.Opravdu to nechte v... celý příspěvek >
Subio a Blanketweed, 23.8.2009
A ještě dodatek jakékoliv bakterie potřebuji pro svou správnou funkci dostatek kyslíku.Dbejte na to!
Subio a Blanketweed, 23.8.2009
Dobrý den mám pocit že jste vše udělal dobře.Jenom mi není jasné jak se voda v jezírku okysličuje.Jestli tam máte vzduchovadlo nebo nějaký jiný spůsop.Ja osobně nechávám padat vodu s fitrace s výšky do jezírka a tím se okysličí.Bakterie bych přidal... celý příspěvek >
Uhyn pstruhu a sivenu, 23.8.2009
Pokud vám nežerou tak antibiotika stejně nepřipadají v uvahu.nejrychlejší způsob je to savo a jakmile se ryby zmátoří tak je ještě můžete prokrmit antibiotiky to vám poradí veterinář.a pro příště jakmile se pstruzi začínají ve větší míře zdržovat u... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika