|
Zelená vajíčka, 24.8.2009 Dovoluji si odporovat.Vajíčka araukan nejsou bez cholesterolu.Jenom obsahují typ cholesterolu který lidskému tělu tak neškodí jako ten s vajec klasických slepic. |
 |
Slepice si vyzobávají peří, 24.8.2009 Dobrý den.Velký vliv na ozobávání slepic má způsob odchovu.Předpokládám že jste slepičky zakoupila ož odrostlé.Většinou si zákazníci stěžují že se jim slepičky zobou po nákupu s veklochovů.Když jsem začínal s chovem/1996/ tak jsem slepičky choval... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Lasička - upír, 24.8.2009 Dejte do kurníku odháněč drobných hlodavců výborná věc stojí kole 300kč Tichý tichy22@seznam.cz |
 |
Slepice žere vejce, 24.8.2009 Dovolím se s vámi podělit o své zkušenosti.Nevím od kud slepičky nakupujete ale dle zkušenosti a ohlasů mých zákazníku má velký vliv na chování slepic způsob odchovu a složení krmiva které slepičky dostávají.Když máte vyrovnanou krmnou dávku tak by... celý příspěvek > |
 |
Pšíkání u hus a slepic, 24.8.2009 Doporučil bych Amoxicilin dle návodu 5dnu. 100gramovka stjí 100kč pokud se jedná o infekci. Tichý |
 |
Slepice - kolik potřebují místa, 24.8.2009 Běžně se chová šest slepiček na metr čtvereční.Tichý |
 |
Kdo krade vejce, 24.8.2009 Dobrý den.Už přes deset let se zabývám chovem a prodejem drůbeže.Co se týče kun zkoušel jsem různé způsoby jak se jich zbavit.Nejednou se mi stalo že jsem otevřel dveře stáje a našel jsem 20-30 slepic zakousaných od kuny.Osvědčily se mi plašiče které... celý příspěvek > |
 |
Kapři a kočka, 24.8.2009 Jestli mohu přispět svoji troškou do mlýna.Mně se osvědčil obyčejný elektrický ohradník.Když si zadáte do vyhledávače ohradník minařova najedou vám stránky kde jsou návody na použití ohradníku u jezírek.Doporučují je i proti vydrám apod.Dá se kopit... celý příspěvek > |
 |
Rak bahenní, 24.8.2009 kde není žalobce není soudce |
 |
Kapr obecný v jezírku, 24.8.2009 skuste vodu ošetřit hypermanganem v dávce 1g na 1000litru vody někde jsem četl že hypermangan železo zoxiduje. |
 |
|
 |
Chov pstruhov, 24.8.2009 Zdravim, potřebuju poradit. Mám čerstvé jezírko cca dva měsíce. Asi před měsícem sem vysadil čtyři karasy a padesátku kapra. Jen na zkoušku. Vše bylo o.k. Jel sem koupit dvě sta ryb přibližně deseticentimetrový pstruzi a siveni. Jezírko má 25m3,... celý příspěvek > |
 |
Subio a Blanketweed, 24.8.2009 Ano bakteriim uv už po těch dvou dnech neblíží usadí se ve filtru a v jezírku.Já osobně uv nepoužívám vůbec pouze bakterie od subia dle návodu a voda je jak křištál a ryby jsou zdravé.A tento systém už funguje takto několik let.Opravdu to nechte v... celý příspěvek > |
 |
Subio a Blanketweed, 23.8.2009 A ještě dodatek jakékoliv bakterie potřebuji pro svou správnou funkci dostatek kyslíku.Dbejte na to! |
 |
Subio a Blanketweed, 23.8.2009 Dobrý den mám pocit že jste vše udělal dobře.Jenom mi není jasné jak se voda v jezírku okysličuje.Jestli tam máte vzduchovadlo nebo nějaký jiný spůsop.Ja osobně nechávám padat vodu s fitrace s výšky do jezírka a tím se okysličí.Bakterie bych přidal... celý příspěvek > |
 |
Uhyn pstruhu a sivenu, 23.8.2009 Pokud vám nežerou tak antibiotika stejně nepřipadají v uvahu.nejrychlejší způsob je to savo a jakmile se ryby zmátoří tak je ještě můžete prokrmit antibiotiky to vám poradí veterinář.a pro příště jakmile se pstruzi začínají ve větší míře zdržovat u... celý příspěvek > |
 |