|
Příspěvky uživatele - 198.107
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
rostliny do stínu, 20.8.2008 Ve stínu ochotně kvetou jarmanky, kakosty,plicníky, dlužichy,sasanky, podléštky,čechravy...
Z okrasných listem zmíním velkolisté rodgersie... |  | Ukousnuté květy růží a jiné, 9.8.2008 A sakra... a já si to myslela, jen jsem netušila, že jsou mrchy tak vybíravé... ze šesti růží ve skupině mi zlikvidovali jen Luise Odier...
No, možná,že jí vykopu a buď dám jinam, nebo do nádoby (líp se bude bojovat) ovšem zase je nebezpečí, že se... celý příspěvek > |  |
|  | Chroustíci, 28.6.2008 U nás už taky nejsou (ale spíš než chroustek to je listokaz),zůstala po nich pěkná spoušť... a když si pomyslím, že nakladli miliony vajíček, ponravy budou vesele požírat všechny kořínky... a zase bude mírná zima a většina přežije a v červnu opět... celý příspěvek > |  | A plavou Dito?, 16.6.2008 :) Na tuhle diskuzi jsem si vzpomněla, dodělala jsem jezírko (asi 1000l) po 14 dnech vypustila dva karasy, dva dny jsem je viděla míhat u dna a třetí den voda zezelenala... ryby nebyly.Ale protože mizely komáří larvy (proto tam taky rybky byly) tak... celý příspěvek > |  | Brouci na třešni, 9.6.2008 Hmmm, chemii nefandím, navíc jde o hektarový pozemek a brouci jsou všude... a za chvíli nebudou...
Vygooglila jsem, že prý vápnění zlikviduje ponravy, nemáte zkušenosti?Spíš mi jde o to, zredukovat počty...
Martina |  | Brouci na třešni, 9.6.2008 Aha, tak dík moc... byl mi určen jako chroustek, tak jsem dál nepátrala... takže listokaz... máte ponětí co s ním?
Martina |  | Brouci na třešni, 9.6.2008 Brouk je chroustek letní, přezimuje v larválním stádiu v zemi a bohužel poslední dvě zimy mu hodně přály.Také ho mám úplně všude a listy dírkované a taky nevím, co s ním... naštěstí za pár dnů už zmizí a zůstane po něm jen památka v podobě... celý příspěvek > |  | Chroustek letní, 8.6.2008 Každý rok máme v tuhle dobu zahradu plnou chroustků, bohužel poslední dva roky je to doslova chroustkové zamoření, něco jako nálet kobylek... většina listů je děravých.
Vím, že je za pát dní klid, a že to stromky rozdýchají, ale přesto... nedá se s... celý příspěvek > |  | Komáři - žáby, 7.6.2008 Teknar nevím, ale objevila jsem tohle www.nasezahrady.cz/index.php
bude to podobné... už mám objednáno
Pokud nebude fungovat odkaz, je to preparát MOSQUITOS ze sekce BIOLOGICKÉ PŘÍPRAVKY
Martina |  | Pnoucí růžička, 31.5.2008 Dobrý den, mám obrovskou prosbu... máte tak nádhernou růžičku, že si dovolím Vás požádat o řízek... troufale se ozvu mailem.
Dík Martina |  |
|  | zásilková zahradnictví, 29.5.2008 Hmmm, tak to mě přišly taky ihned náhradní rostlinky za 2uhnilé (ze tří),ale v úplně stejném stavu, a ta jediná jevící známky života z první zásilky bohužel odešla taky.Ano, reklamace vyřízená rychle a solidně, bohužel kořenové puky mají asi... celý příspěvek > |  | Houby v mulčovací kůře, 26.5.2008 Taky mám smrže a taky si je hýčkám :)
Ale jak se zbavit hub, kdybych je tam nechtěla... co třeba Previcur? |  | Mladé rododendrony - kdy pokvetou?, 23.5.2008 Michaelo, to vypadá opravdu miminka, mě kvetl Yakushiman teprve loni (jeden květ) a to je čtyřletý, skoro půlmetrový... takže fakt vydržet a hezky se starat... |  | Mladé rododendrony - kdy pokvetou?, 23.5.2008 Bohužel, vykousané listy jsou dílem Lalokonosce, což o to, tohle by rostlinkám nevadilo, problém je v tom, že tenhle brouček klade vajíčka do půdy a jeho larvy se živí kořeny... takže to by mohla být příčina i žloutnutí listů.Druhý neduh, který... celý příspěvek > |  | Mladé rododendrony - kdy pokvetou?, 14.5.2008 Neuvádíte odrůdy rododenronů... je rododendron a rododendron... pokud budu mít skalkový vysoký 15cm, je to "kus chlapa",pokud velkokvětý, je to "miminko"...a za další, záleží na původu... semenáčky pokvetou později, než řízkované,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|