|
Příspěvky uživatele - 168.211
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nůžky na živý plot (smrky), 12.8.2009 ještě dodatek - souhlasím s tvrzením hosta xxx.xxx.78.78, už jsme se také nachytali :-(( Iva |  | Nůžky na živý plot (smrky), 12.8.2009 Hlavně né nůžky z marketů!!! Dojděte si raději do specializované prodejny. Z našich zkušeností - máme živý plot 45m, půl brabanty, půl ptačí zob. Silnější větev tak okolo centimetru, když to necháte přerůst, se štípe!!! Možná by stálo za to dát... celý příspěvek > |  |
|  | Speciální roubovací nůž/přípravek/kleště k roubování na kozí nožku, 11.8.2009 Pro mne bohužel novinka. Roubovat jsem začala loni, když jsem dostala první podnož a následně roub prvního mého exota. Na jaře mé roubování odnesl ukazovák s řádně naroubovaný bříškem - tak jsem raději začala pátrat, aby mi nějaké... celý příspěvek > |  | Speciální roubovací nůž/přípravek/kleště k roubování na kozí nožku, 9.8.2009 Dá se koupit v Anglii - cjindustries.co.uk
Mně čerstvě dorazily kleště s 3 funkcemi a osobně jsme z nich nadšená. |  | Foliovník - zkušenosti, 9.3.2009 V podobné velikosti mám skleník komerčně vyráběný - už 11let, nemůžu si ho vynachválit, cena je za ty roky pořád stejná cca 10tis., bez údržby. (Baumax) |  | Jak zateplit skleník, 9.3.2009 Obracím se na Vás o radu, budu ráda za každou vychytávku. Potřebovala bych poradit (foto), jak uchytit bublinkovou fólii z vnější strany netmeleného skleníku.(Uvnitř nevyhovuje) Předem moc děkuji. |  | Jaký druh broskvoně?, 28.8.2008  Tak pokud mám originál, tak to si ji budu hýčkat. Všichni podarovaní tvrdily, že je velmi chuťově výrazná, musím říct a to nejen proto, že roste na naší zahradě, že s nimi musím souhlasit.
Má jen jednu vadu, černé tečky, které se občas... celý příspěvek > |  | Ořešák papírák, co brzy plodí? Jaký koupit?, 25.3.2008  A co by jste mi doporučil? Přišli jsme o hlavní zdroj od babičky. Na zahradě máme místo, v okolí jsou ořešáky. Ty babiččiny se nechaly rozlousknout v dlani, byly tak velikosti 3-3,5 cm. Hlavně ořechy chybí.
Tohle jsou poslední předloňské. Pokud... celý příspěvek > |  | Ořešák papírák, co brzy plodí? Jaký koupit?, 25.3.2008 Poraďte prosím. Má být roubovaný? Jakou odrůdu? Chtěli bychom ořech typu papírák. Za jak dlouho bude plodit. Děkuji |  |
 |
|
|
|