Příspěvky uživatele - 168.211

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nůžky na živý plot (smrky), 12.8.2009
ještě dodatek - souhlasím s tvrzením hosta xxx.xxx.78.78, už jsme se také nachytali :-((  Iva
Nůžky na živý plot (smrky), 12.8.2009
Hlavně né nůžky z marketů!!!  Dojděte si raději do specializované prodejny. Z našich zkušeností - máme živý plot 45m, půl brabanty, půl ptačí zob. Silnější větev tak okolo centimetru, když to necháte přerůst, se štípe!!! Možná by stálo za to dát... celý příspěvek >
Speciální roubovací nůž/přípravek/kleště k roubování na kozí nožku, 11.8.2009
Pro mne bohužel novinka. Roubovat jsem začala loni, když jsem dostala první podnož a následně roub prvního mého exota. Na jaře mé roubování odnesl ukazovák s řádně naroubovaný bříškem - tak jsem raději začala pátrat, aby mi nějaké... celý příspěvek >
Speciální roubovací nůž/přípravek/kleště k roubování na kozí nožku, 9.8.2009
Dá se koupit v Anglii - cjindustries.co.uk Mně čerstvě dorazily kleště s 3 funkcemi a osobně jsme z nich nadšená.
Foliovník - zkušenosti, 9.3.2009
V podobné velikosti mám skleník komerčně vyráběný - už 11let, nemůžu si ho vynachválit, cena je za ty roky pořád stejná cca 10tis., bez údržby. (Baumax)
Jak zateplit skleník, 9.3.2009
Obracím se na Vás o radu, budu ráda za každou vychytávku. Potřebovala bych poradit (foto), jak uchytit bublinkovou fólii z vnější strany netmeleného skleníku.(Uvnitř nevyhovuje) Předem moc děkuji.
Jaký druh broskvoně?, 28.8.2008 Obsahuje fotku
Tak pokud mám originál, tak to si ji budu hýčkat. Všichni podarovaní tvrdily, že je velmi chuťově výrazná, musím říct a to nejen proto, že roste na naší zahradě, že s nimi musím souhlasit.  Má jen jednu vadu, černé tečky, které se občas... celý příspěvek >
Ořešák papírák, co brzy plodí? Jaký koupit?, 25.3.2008 Obsahuje fotku
A co by jste mi doporučil? Přišli jsme o hlavní zdroj od babičky. Na zahradě máme místo, v okolí jsou ořešáky. Ty babiččiny se nechaly rozlousknout v dlani, byly tak velikosti 3-3,5 cm. Hlavně ořechy chybí. Tohle jsou poslední předloňské. Pokud... celý příspěvek >
Ořešák papírák, co brzy plodí? Jaký koupit?, 25.3.2008
Poraďte prosím. Má být roubovaný? Jakou odrůdu? Chtěli bychom ořech typu papírák. Za jak dlouho bude plodit. Děkuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika