Příspěvky uživatele - 37.41

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kanadská borůvka, 13.3.2011 Obsahuje fotku
Pro úplnost přidávám ještě 2 fota
Kanadská borůvka, 12.3.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer, babička má takováto košťata.Nikdy se neprořezávalo a stáří odhaduji na 10-15 let.Borůvky sice stále plodí, ale chtěl bych je nějak upravit řezem, aby to mělo nějakou formu.Poraďte prosím, jak to prořezat.
Univerzální strunová hlava, 11.8.2009
Tak asi nepochodím, to opravdu nikdo nemá zkušenosti s univerzální strunovou hlavou?
Univerzální strunová hlava, 1.8.2009
Poslední dobou mi začala blbnout strunová hlava (struna se sama vymotává).Nemáte prosím někdo zkušenosti s univerzální hlavou.Nějaký tip, jakou koupit.Křoviňák není značkový, jede však dobře, závit je M8.
Olej do sekačky, 27.4.2009
Dnes jsem si koupil sekačku s motorem BS Quantum 675.V návodu je uveden olej 5W -30.Díval jsem se na domovskou stránku BS, tam je uveden i SAE 30.Jde mi o to, že mám doma Castrol Garden 4T a jestli ho můžu použít.Podle návodu na oleji by měl být... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika