|
Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 12.11.2017 Strážnice prodává, ale už nezasílá. Prý zasílání dělal syn a teď už dělá něco jiného. Mrzí mne to, stromky od nich byly pěkné. Takhle jsem musela shánět jinde. Lída |
 |
Vlastní zelenina vs koupená - poměr cena: chuť, 12.11.2017 Pro mne je asi nejpodstatnější to, že u své zeleniny a ovoce vím, "co" jím, kolik jsem kde případně použila chemie. V obchodech tomu "bio" moc nevěřím. O relaxu a pohybu na vzduchu ani nemluvím... Lída |
 |
|
 |
Co s jahodníkem ve skleníku přes zimu, 12.11.2017 A protože ve skleníku nechumelí a neprší, tak ho nezapomeňte občas zalít. L. |
 |
Co s jahodníkem ve skleníku přes zimu, 12.11.2017 Listy se stříhají ihned po sklizni, do zimy musí vyrůst nové, aby chránily srdéčko i kořeny. Teď už nic nestříhat, spíš dát mezi keříky kompost. Lída |
 |
Určení rostliny?, 12.11.2017 Hm, já k tomu předchozímu (stejnému) obrázku napsala buxus . Lída |
 |
Co je to za keř?, 12.11.2017 Vypadá to na buxus. Lída |
 |
Delikates, 10.11.2017 Tak se omlouvám, asi jsem si to opravdu spletla . Lída |
 |
Delikates, 9.11.2017 ps - JG je proti ní kyselé. L. |
 |
Delikates, 9.11.2017 O odrůdě Delikates se tady myslím několikrát zmiňoval p.Hlavatý (i fotky), ale název vlákna vám bohužel neřeknu... Chuťově je velmi dobrá, kyselá rozhodně není (soused ji nějaký čas měl), ale u nás v písčité zemi mu moc nešla, on moc nezaléval,... celý příspěvek > |
 |
Delikates, 8.11.2017 Bylo tady o ní dost napsáno, zadejte si vlevo do vyhledávání "delikates". Lída |
 |
|
 |
Záchrana kaktusu, 8.11.2017 Málo světla, zalévané v nevhodném období, vyhodit. Další varianta by byla seříznout 10cm nad zemí a radikálně změnit podmínky (asi to je vyčouhlé Epiphyllum), ale spíš bych ho zlikvidovala. ... celý příspěvek > |
 |
Neznáma z Kanárských ostrovu, 6.11.2017 Mně napadla Cassia... Lída |
 |
Kde sehnat celé plody baobabu?, 4.11.2017 Semena mají na semena.cz Lída |
 |
Septik bez přístupu, 3.11.2017 Zkuste se poptat na stav úřadě, jestli tam ještě nemají původní projekt (nebo majitel), tam by měl být septik zakreslen. Lída |
 |
Muchovník, 2.11.2017 Happy - určitě mu to neublíží. Nebo mu za zimu přisypte kompost a nechte ho pak zjara tam. Lída |
 |