|
Příspěvky uživatele - 125.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Černanie rajčiat, 3.8.2009 ano, spoznala som priznaky na obrazku 5, fytoftora by to asi mala byt. |  | Černanie rajčiat, 3.8.2009 Dakujem za milu reakciu :) nie ze by ma potesilo, ze aj vy mate problemy s rajcinami, to naozaj nie :)
Podobne som aj ja listy odstanila a takisto aj hnile plody, par uz ich aj dozrelo, ale i tak je toho zalostne malo, co stihne dozriet oproti... celý příspěvek > |  |
|  | Černanie rajčiat, 3.8.2009 Dobrý den,
presla som si predchadzajuce diskusie, no nenasla som mozno spravne rady ohladom choroby paradajok.
problem je v cernani stoniek, listov a nakoniec aj plodov, plody hnednu zvnutra vidiet vystupovanie hniloby alebo neviem o aky druh... celý příspěvek > |  | pravidla pre sadenie zeleniny, 2.2.2009 dobry den,
obraciam sa na toto forum, pretoze mi uz v mnohom pomohlo,
chcela by som sa opytat, kde najdem zakladne pravidla ako riesit rozlozenie zeleniny v zahrade? konkretne mi ide o informacie, aka zelenina moze byt zasadena napriklad po... celý příspěvek > |  | Výsadba Ptačího zobu, 30.4.2008 Dakujem pani Daniela. Budem skúšat. Mia |  | Výsadba Ptačího zobu, 28.4.2008 Pani Daniela, mám na Vás otázku.Potrebujem z tohto Ptačího zobu vypestovat 80 metrov dlhý a asi 40-50 cm široký plot.Chcela by som aby mi vyrástol do výšky asi 2 metrov.Poradte mi prosím, ako daleko maju byt od seba pripravené odrezky po dlžke a aj... celý příspěvek > |  | pozemok neudrziavany, zarasteny zihlavou, ako na to?, 20.4.2008 zdravim vas,
zahradkari zaciatocnici by potrebovali pomoc. chceme zalozit novy travnik na pozemku, kde nikto asi 10 rokov s podou nepracoval, je zarastena zihlavou a inymi plevelmi, ale aj trsovitou travou. okrem toho nie je povrch... celý příspěvek > |  | Lilie, 5.3.2008 Ja lilie nepresazujem. Je to nutné? |  | Neošetrovaný ovocný sad, 26.9.2007 Kupil som pozemok na ktorom je asi 100 ovocných stromov prevažne marhul. 8 rokov na pozemku nikto nebol polovica strmov je suchých všetko je zarastene - hotová džungľa. Mám ich všetky vyrezať alebo sa s tým dá ešte... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|