|
Příspěvky uživatele - 143.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problémy s Goji, 1.9.2010 Tento problém mám i já.Keřík už je vysoký více než metr a potřebovala bych jej přesadit, mohu to udělat teď na podzim a nebo mám počkat na jaro, a mám ho při přesazování zkrátit?A ještě jeden dotaz musí mít Goji oporu, nebo se může plazit?Děkuji za... celý příspěvek > |  | Kvete někomu už dochan?, 1.9.2010  Tak tady je slíbené foto dochanu, mám 4ks a začínají 2 kvést.Marie S.M. |  |
|  | Kvete někomu už dochan?, 31.8.2010 Zdravím tak mě už začíná vykvétat, pokud nebude u nás pršet tak vyfotím.M. |  | Kterou popínavku zvolit?, 15.8.2010 My máme přísavník už přes 20roků a moc se mu u nás daří, nevadí nám hmyz, toho je málo ale vadí nám ta práce kolem domu je chodník ten denně musím zametat a ne jednou, teď ho opylují včely a ty kuličky padají na chodník máme to nanosené až vdomě.A... celý příspěvek > |  | Dělali jste si projekt sami?, 15.8.2010 Ještě jsem zapoměla napsat, že musíte být asi přihlášená. |  | Dělali jste si projekt sami?, 15.8.2010 Zadejte si tady dco vyhhledávání Pochlubte se svojí zahrádkou a tamVám to vyjede, dejte si zobrazit celou diskuzi.Mě to šlo.M. |  | Dělali jste si projekt sami?, 15.8.2010 Dobrý večer, já jsem si žádný projekt nedělala vše jsem si to nějak vymyslela promyslela a sadila, něco doplnil manžel.Ale taky musím sem tam něco přesadit.Podívejte se na sekci Pochlubte se svojí zahrádkou.Zdraví M. |  | Kterou popínavku zvolit?, 15.8.2010  Dobrý večer, přísavník tříprstý bych Vám nedoporučovala, jednak se musí přichytit a na zimu opadává my ho máme na domě, ale půjde letos dolů.Dnes jsem viděla na břehu nataženou textilní folii a nasazený skalník, bylo to bez kůry teď to nevypadá pěkně... celý příspěvek > |  | Poradíte prosím název kytičky?, 13.8.2010 Zdravím, micuko máš pravdu je to Nocenka.M. |  | Stříhání červeného javoru, 10.8.2010 Tak to se omlouvám, myslela jsem si že máte taky japonský, ale myslím si, že by jste ten Váš mohla tvarovat.M. |  |
|  | Stříhání červeného javoru, 10.8.2010  Javor nám asi před 15 lety zmrznul uřezali jsme ho a on vypustil 2 větvičky nechali jsme ho tak růst, dnes vypadá takto, stříháme každý rok a to v srpnu.Foto je z května až června. |  | Rozhrabávání mulčovací kůry kosy, 8.8.2010  Dobrý večer, tento problém jsme řešili i my, kosy ničím neodradíte jedině záhony ohraničit my to udělali a je pokoj.M |  | Zakrslá mochna, 7.8.2010 Přesně to mám i já žluté jsou krásné, oranžovou nemám, a červená rezne odspodu vršky jsou zelené a pořád to postupuje nahoru, dnes jsem ji celou prohlédla nic jsem nenašla, tak jsem ji postříkala Rubiganem.M. |  | Napadené listy vrbičky, 6.8.2010 Já bych tipovala na nějakou houbovou chorobu, zkuste postříkat nějakým přípravkem, mě napadla houbová choroba muškáty stříkala jsem Rubiganem a pomohlo to.Ale nejprve tu vrbičku ostříhejte myslím udělejte tvar, já už jsem stříhala.Možná poradí... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 6.8.2010 Dobrý večer, p.Jirilan takovou pochvalu si určitě nezasloužím jsou daleko hezčí zahrady než ta naše.Zahradu vytvářím od devadesátých let a prozatím jsme jedna generace.Mlýnská usedlost to není, ale bývalá zemědělská, dnes už chováme jen slepice a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|