|
Příspěvky uživatele - 37.41
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kanadská borůvka, 13.3.2011  Pro úplnost přidávám ještě 2 fota |  | Kanadská borůvka, 12.3.2011  Dobrý večer, babička má takováto košťata.Nikdy se neprořezávalo a stáří odhaduji na 10-15 let.Borůvky sice stále plodí, ale chtěl bych je nějak upravit řezem, aby to mělo nějakou formu.Poraďte prosím, jak to prořezat. |  |
|  | Univerzální strunová hlava, 11.8.2009 Tak asi nepochodím, to opravdu nikdo nemá zkušenosti s univerzální strunovou hlavou? |  | Univerzální strunová hlava, 1.8.2009 Poslední dobou mi začala blbnout strunová hlava (struna se sama vymotává).Nemáte prosím někdo zkušenosti s univerzální hlavou.Nějaký tip, jakou koupit.Křoviňák není značkový, jede však dobře, závit je M8. |  | Olej do sekačky, 27.4.2009 Dnes jsem si koupil sekačku s motorem BS Quantum 675.V návodu je uveden olej 5W -30.Díval jsem se na domovskou stránku BS, tam je uveden i SAE 30.Jde mi o to, že mám doma Castrol Garden 4T a jestli ho můžu použít.Podle návodu na oleji by měl být... celý příspěvek > |  |
|
|
|