|
Lumigreen, 15.9.2021 Mě přišel balík dnes z Lumigreenu. Měla jsem obavy, ale každá rosltinka byla perfektně zabalená a pěkná. Asi záleží, kdo který baík balí. Taky mě překvapilo, že přišly všechny. Všechny objednané. |
 |
Semena, 1.7.2020 Objednala jsem si u AEV-VS semínka v hodnotě asi 1500kč. Při naprosto ideálních podmínkách (jsem zkušená zahradnice s vystudovanou zemědělkou) vzešly asi tři balíčky. Tedy pouhých ani ne 5%! K reklamaci se firma postavila plně zády. Neposílají... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Briggs stratton - problém po zahřátí, 5.8.2015 Briggs stratton - problém po zahřátí
host - xxx.xxx.46.93 (?)
5.8.2015 22:53
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Dobrý večer. Nevíte někdo jak seřídit ventilové vůle u motoru Briggs Stratton??? Motor při startování... celý příspěvek > |
 |
Briggs stratton - problém po zahřátí, 5.8.2015 Ahoj. Jedná se o mini Rider 60.
Libor |
 |
Briggs stratton - problém po zahřátí, 5.8.2015 Dobrý večer. Nevíte někdo jak seřídit ventilové vůle u motoru Briggs Stratton???
Motor při startování kope, mám pocit, že mi utrhne ruku :-).
Když naskočí, tak běží, ale není to ono. Provedl jsem kontrolu klínku setrvačníku - je v pořádku.... celý příspěvek > |
 |
Osvětlení na pergolu, 19.6.2015 Prosím nevíte kde sehnat podobné osvětlení tady v ČR? ať už v kamenné prodejně nebo na e-shopu. chtěla bych je mít pověšené na pergole, takže pro venkovní podmínky. Děkuji vám předem za odpovědi
|
 |
Převislá slunečnice, 24.5.2015 Nespálím je tím? |
 |
Převislá slunečnice, 22.5.2015 Dobrý den, asi před měsícem jsem zasadila sazeničku převislé slunečnice do závěsné nádoby a umístila na slunečné stanoviště. Slunko docela peklo a přesto, že jsem poctivě zalévala (nepřelévala), začla mi uvadat. Myslela jsem si, že když se ochladí... celý příspěvek > |
 |
Zemina do vyvýšeného záhonu, 12.5.2015 Mohu se vás ještě zeptat, černozem již není, pouze hnědozem a substrát... Hodil by se mix hnědozemě a substrátu na pěstování zeleniny? S tím, že pokud příští rok budu záhony zvyšovat tak bych doplnila černozemí... |
 |
Zemina do vyvýšeného záhonu, 8.5.2015 Klacíky z ostříhaných keřů. Kartony normálně z krabic obyčejných... ty se samozřejmě rozloží. Na to ty větvičky, trochu posekané trávy a koňský hnůj. Všechno jsem to prosypala naší zeminou a na to půjde právě ta dovezená. Podloží je jílovité. Nevidím... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zemina do vyvýšeného záhonu, 6.5.2015 Tak černozem je logicky nejúrodnější zemina. Žalostná= věčně vysušená, tvrdá, na první pohled nevyhovující. Záhony už stojí, náplň (větve atd.) se pár let rozkládat bude a vytvoří se tam jakýsi kompost sám... Zeminu mi mají dovézt ze 30km, blíž nic... celý příspěvek > |
 |
Zemina do vyvýšeného záhonu, 5.5.2015 Pletivo mám kvůli škůdcům po celém dně a je připevněno k postranicím, sáhá tak do poloviny. Jsme nově přistěhovaní, kompost ještě udělaný nemáme a půda je tady žalostná... Takže spíše tu černozem? |
 |
Zemina do vyvýšeného záhonu, 5.5.2015 Teprve ho právě zakládám, vysoký je prozatím 30cm s tím, že jej budu časem zvyšovat, vyhloubila jsem díru a postupně naskládala pletivo, kartony, větvě atd. Se základem problém nemám, jen mě zajímá ta zemina, budu ji teď objednávat, mám to tedy vzít... celý příspěvek > |
 |
Zemina do vyvýšeného záhonu, 5.5.2015 Dobrý den, chci se zeptat jaký je rozdíl mezi katrovaným zahradnickým substrátem a zeminou, která je uváděná pro navážení svrchní dokončovací vrstvy-kvalita na úrovni černozemě?
Co byste si do záhonu vybrali vy? |
 |
B&S series 450 olej natekl do válce, 4.5.2015 Děkuji, už to frčí. Moc děkuji. Bestdrak |
 |